HIT SCENE IZ NJUJORKA! Novak izazvao URNEBES! Đoković napravio SMEH do SUZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2023

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser uvek je u centru pažnje.

HIT SCENE IZ NJUJORKA! Novak izazvao URNEBES! Đoković napravio SMEH do SUZA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Osvajač Mastersa u Sinsinatiju Novak Đoković je doputovao u Njujork, odradio prvi trening, a potom priredio neviđenu zabavu svojim fanovima.

Najbolji teniser ikada i trostruki osvajač US Opena, koji u vlasništvu ima 23 grend slem titule,  dočekan je ovacijama fanova koji su u velikom broju došli da ga pozdrave. 

Nole je posle treninga na najvećem svetskom teniskom stadionu "Artur Eš", oduševio navijače. Podsetimo, Đoković je na početku karijere često umeo da oponaša kolege, nekima se to dopadalo, a pojednicima je zasmetalo. Gotovo da je svet zaboravio kako to izgleda, a sada je srpski as osvežio memoriju svima i nasmejao publiku do suza.

Kao po tradiciji, prva na meti bila je njegova drugarica Marija Šarapova i njen specifičan način serviranja, kao i čuveni urlik, bez kojeg ova imitacija mogla da prođe.

Potom je na red došao legendarni Džon Mekinro, Amerikanac obožava Srbina, sigurno mu neće zameriti na ovoj bezazlenoj šali, dok je Nole oduševio i prijatelja Nika Kirjosa.

Fanovi na stadionu su se držali za stomak od smeha, pošto je bez greške "skinuo" Australijanca, koji se odmah oglasio na Instagramu, nije mu promakao Novakov šou u Njujorku. Bile su mu smešne imitacije srpskog asa.Inače, Novak se na US Open vraća posle dvogodišnje pauze zbog suspenzije, koja mu je izrečena radi nevakcinisanosti.

Minule nedelje je osvojio Masters u Sinsiinatiju, pa sada sa velikim optimizmom kreće u pohod na 24. grend slem titulu.

Takmičenje na popularnom Flešing Medouzu igra se od 28. avgusta do 10. septembra, a titulu brani Španac Karlos Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading