CRNO-BELI GOSTUJU U DANSKOJ! Evo ko prenosi meč Nordsjeland - Partizan!

Autor:

Sport

24.08.2023

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izabranici Igora Duljaja na teškom ispitu u plej-ofu Lige konferencija (18 časova)

CRNO-BELI GOSTUJU U DANSKOJ! Evo ko prenosi meč Nordsjeland - Partizan!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Foto: star sport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana igraju plej-of za plasman u Ligu konferencija u Danskoj.

Crno-beli od 18 časova i 30 minuta gostuju Nordsjelandu u prvom meču poslednje runde kvalifikacija za najmlađe UEFA takmičenje.

Podsetimo, izabranici Igora Duljaja su u prethodnoj rundi, bili bolji u dvomeču od Sabaha iz Azerbejdžana (2:0, 0:2), kojeg su savladali boljim izvođenjem jedanaesteraca (6:5).

- Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat. Imamo naše ambicije, videli ste da smo prošli Sabah, ali nas sada očekuje ozbiljniji tim. Oni jesu mladi, ali moramo da imamo u vidu kakav su transfer napravili. To je njihov sistem, mnogo mladih igrača koji su brzi, okretni, agresivni. Biće nam izuzetno teško, imaju dve utakmice, posle kojih se računa zbir datih i primljenih golova. Nadam se da ćemo posle 180 minuta mi imati više datih golova - rekao je trener "parnog valjka" Igor Duljaj u najavi ovog meča i dodao:

 

- Do sledećeg četvrtaka ima još vremena. Moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč. Treba imati u vidu da ćemo igrati na drugačijoj podlozi. Imamo veštačku travu na našem sportskom centru, ali je ova ovde mnogo brža i naprednija. Igrači će danas prvi put osetiti teren - istakao je šef stručnog štaba crno-belih.

Utakmicu možete da gledate na kanalima RTS 1 i Arenasport 1 Premium.

Podsetimo, od 21 čas i Čukarički igra meč kvalifikacija za Ligu Evrope, a "brđani gostuju u Pireju ekipi Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading