DULJAJ ZAGRMEO IZ DANSKE: Trener Partizana zna šta ga sutra čeka

Autor:

Sport

23.08.2023

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće nam izuzetno teško protiv Nordjelanda, nadam se da ćemo posle revanša dati više golova, rekao je strateg crno-belih.

DULJAJ ZAGRMEO IZ DANSKE: Trener Partizana zna šta ga sutra čeka

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Fudbaleri Partizana gostovaće sutra Nordsjelandu u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija. Izabranici Igora Duljaja imaće težak posao u Danskoj, ali je trener crno-belih optimista, pogotovo jer su do ove faze stigli posle drame sa Sabahom na penale u Beogradu.

- Sve osim poraza za nas bi bio dobar rezultat. Imamo naše ambicije, videli ste da smo prošli Sabah, ali nas sada očekuje ozbiljniji tim. Oni jesu mladi, ali moramo da imamo u vidu kakav su transfer napravili. To je njihov sistem, mnogo mladih igrača koji su brzi, okretni, agresivni. Biće nam izuzetno teško, imaju dve utakmice, posle kojih se računa zbir datih i primljenih golova. Nadam se da ćemo posle 180 minuta mi imati više datih golova - počeo je Duljaj.

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

On u prvom meču neće moći da računa na Kristijana Belića jer je dobio crveni karton protiv Azerbejdžanaca, ali se vraća u tim za revanš. Partizan bi do tada mogao da računa i na novajliju Gajasa Zahida, ali je treneru u fokusu samo sutrašnji susret. Posebno se osvrnuo na činjenicu da će se igrati na veštačkoj travi.

- Do sledećeg četvrtaka ima još vremena. Moramo da se fokusiramo na sutrašnji meč. Treba imati u vidu da ćemo igrati na drugačijoj podlozi. Imamo veštačku travu na našem sportskom centru, ali je ova ovde mnogo brža i naprednija. Igrači će danas prvi put osetiti teren - dodao je trener crno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading