OPLJAČKANI SRBI U GRČKOJ: Lopov im iz torbice UKRAO 800 EVRA DOK SU SPAVALI!

Autor:

Svet

23.08.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opljačkana žena istakla je da joj najteže pada što su deca spavala u susednoj sobi, dok je lopov vršljao po stanu.

OPLJAČKANI SRBI U GRČKOJ: Lopov im iz torbice UKRAO 800 EVRA DOK SU SPAVALI!

Foto: Shutterstock, Profimedia

Na društvenoj mreži Fejsbuk, u grupi "Grčka info" objavljeno je da je u noći između utorka i srede, u mestu Nikiti, došlo do pljačke, kao i da je jedan automobil oštećen na parkingu. Kako je napisano, ukradeno je čak 800 evra.

- Jutros u 03:20 sati, u Nikitiju, lopov je ušao preko terase i iz torbice ukrao 800 evra. Takođe je oštećen i auto beogradskih tablica na parkingu - napisano je na grupi. 

Nakon mnogobrojnih komentara koji su se nizali, gde su se ljudi, između ostalog, pitali kako znaju tačno vreme kada je lopov ušao u apartman, oglasila se i vlasnica torbice iz koje je novac ukraden. Ona je objasnila detalje ove pljačke i istakla da, najverovatnije, vrata nisu bila dobro zatvorena, te da je lopov tako uspeo da uđe u stan.

- Za vas koji se pitate kako znamo da je lopov ušao u 3:20 časova jutros, posto je to najvažnije, evo objašnjenja. Klizna vrata od terase su sa senzorom, koji je zabeležio otvaranje vrata u 3:20 sati noćas. Pretpostavka je da nismo dobro zatvorili vrata, nažalost. Bili smo svi po sobama i spavali smo. Prizemlje sa dvorištem je u pitanju, a on je ušao u dnevni boravak. Mi smo opljačkani, prijatelji koji su bili sa nama u smeštaju su objavili - napisala je na Fejsbuk grupi oštećena M. R.

Takođe, ona je dodala i da joj je najstrašnije to što su deca spavala u susednoj sobi. 

- Ima i važnijih stvari od novca. Najgora mi je činjenica da je neko ulazio u kuću dok smo spavali. Deca su bila u drugoj sobi, nije mi stres zbog para. Prvi put smo bili u Nikitiju, a i poslednji - zaključila je M. R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 


 

Komentari (0)

Loading