PAO POHLEPNI LOPOV U KOMŠILUKU: Krenuo da odjednom ukrade OSAM BICIKALA, ali na ovo nije računao

Autor:

Svet

10.05.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lopov je, naime, tipovao bicikle koji su bili unutar prikolice koja je bila zakačena za autobus

PAO POHLEPNI LOPOV U KOMŠILUKU: Krenuo da odjednom ukrade OSAM BICIKALA, ali na ovo nije računao

Foto: Printscreen/Republika

Dvadesetogodišnji lopov iz istarskog mesta Novigrad pokušao je da u noći četvrtka i petka ukrade čak osam bicikala odjednom.

Nakon što je označio mete, prišao i krenuo da nosi jedan po jedan bicikl, njegovu nameru osujetio je jedan policajac koji se zadesio nedaleko od mesta incidenta.

On mu je prišao, uz malo otpora lopova, zaustavio ga. Tom prilikom mladi lopov poprskao je suzavcem policajca.

Lopov je, naime, tipovao bicikle koji su bili unutar prikolice koja je bila zakačena za autobus.

"Njegov naum sprečili su policijski službenici koji su preduzeli pojačane mere u cilju prevencije krivičnih dela. Tokom policijskog postupanja, 20-godišnjak je sprejem pošpricao jednog policijskog službenika pri čemu ga je lakše povredio", stoji u izveštaju policije.

Rezime neuspešne krađe su dve krivične prijave protiv posrnulog kradljivca koji će krivično odgovarati zbog teške krađe i prisile prema službenom licu.
 
I u Beogradu su lopovi aktivni tokom noći. Još jedna pljačka zabeležena je ove nedelje u beogradskoj opštini Rakovica, u Tavčarevoj ulici, oko 3:30 časova ujutru.

Republika je došla u posed snimaka sa nadzornih kamera na kojima se vidi kako se pljačkaš šunja, obilazi dvorište i obija vrata kuće, a potom i iznosi bicikl.

Kako se vidi na snimku, lopov je u jednom trenutku i direktno pogledao u kameru, a na sebi je imao tamnu jaknu, sivu kapuljaču, a ima i karakterističnu bradu i brkove.

Snimak možete videti OVDE.

Lopov je inače izveo niz upada, kako kažu meštani ovog kraja, na potezu između Bulevara Patrijarha Pavla i Pere Velimirovića. 

Zbog toga, apel je da ko god vidi ovog muškarca javi nadležnim organima, kako bi ovo lice, koje zadaje glavobolju svojim lopovlucima, priveo pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading