VELIKO IZNENAĐENJE U NJUJORKU! Šokantna SENZACIJA na US Openu!

Autor:

Sport

24.08.2023

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska teniserka Olga Danilović nije uspela da se plasira u glavni žreb poslednjeg grend slema u sezoni.

VELIKO IZNENAĐENJE U NJUJORKU! Šokantna SENZACIJA na US Openu!

Foto: Ap photo

Najbolje rangirana Srpkinja na WTA listi ispala je od 207. igračice sveta, Prisile Hon, pošto je Australijanka posle dva i po sata igre slavila sa 2:1 (5:7, 6:4, 6:1).

To definitivno znači da Srbija, nažalost, neće imati predstavnicu u ženskom singlu na US Openu pošto je, pre Olge Danilović, Natalija Stevanović morala zbog povrede da preda meč Katerini Skot iz SAD.

Što se tiče samog meča Danilović i Hon, Olga je bolje ušla u duel, povela je uz brejk sa 3:0, međutim, Australijanka je uspela da se vrati i izjednači na 4:4.

Posle toga je Olga na 5:4 propustila dve set lopte, ali je napravila brejk u 12. gemu i tako dobila uvodni set rezultatom 7:5.

Foto: Tanjug

Olga Danilović

To joj nije bilo dovoljno da u naredna dva obezbedi plasman u narednu rundu kvalifikacija, jer nije uspela da održi ritam. Srpkinja je imala 4:4 u drugom setu, da bi izgubila dva sledeća gema ujedno i set sa 6:4, pa je treći period odlučivao pobednicu.

U setu odluke Danilovićeva je potpuno podbacila, Prisila Hon je nakon početnog gema za Olgu nanizala šest uzastopnih i na kraju trijumfovala.

Australijanka će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv Himeno Sakatsume iz Japana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Izvinite, ali

25.08.2023 16:35

Šok za koga tačno?