ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SVIH VREMENA, IGRAĆE JOŠ DESET GODINA: Kakve reči od VELIKOG RIVALA!

Autor:

Sport

26.08.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zna se red..

ĐOKOVIĆ JE NAJVEĆI SVIH VREMENA, IGRAĆE JOŠ DESET GODINA: Kakve reči od VELIKOG RIVALA!

Foto: Tanjug/AP

Ruski teniser Danil Medvedev je neposredno pred početak US Opena govorio o Novaku Đokoviću.

Svim rivalima je jasno da je Novak "vanzemaljac", niko ne zna koliko će mu trajati karijera, ali Danil zna da je Đoković ipak najveći.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Danil Medvedev

 

Pre nego što stane, lepo ga je videti kako igra na svakom turniru. Od, recimo, velike trojke, moja igra najbolje odgovara Novakovoj. On je i dalje verovatno najveći svih vremena. Sjajno je što mogu da ga namučim - rekao je Medvedev.

Noletovi navijaču se šale da će pobeđivati i sina Stefana u finalima, a Rus prognozira do kada će Đoković igrati.

- Sjajno je što se vratio. Uvek sam govorio da želim da igra na svakom turniru, posebno čak i ako u ovom trenutku izgleda super mlad. Biće jedan momenat, ne znamo kada, 45 godina, 40 godina, on će prestati. Mislim da je to realnost. Mislim da neće imati više od 45 godina ili tako nešto - završio je Medvedev.

Novak će 45 godina napuniti u maju 2032. godine, tako da ako mu najveći rivali prognoziraju karijeru do tada, teško mladim naraštajima.

Samo da je Đoković zdrav, on jedini zna koliko još ima "goriva" i motivacije. Jedno je sigurno, u Njujorku će svim silama napasti 24. gren slem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading