STVARNO SU NAJVEĆI: Lionel Mesi i Novak Đoković ZAJEDNO! Slika VEKA! (FOTO)

Autor:

Sport

26.08.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakvi asovi...

STVARNO SU NAJVEĆI: Lionel Mesi i Novak Đoković ZAJEDNO! Slika VEKA! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se nalazi u Njujorku, gde u ponedeljak započinje takmičenje na US openu. Dok čeka da startuje pohod na 24. grend slem titulu u karijeri, Srbin se susreo sa jednim od najboljih fudbalera u istoriji Lionelom Mesijem, prema kojem je uvek isticao da ima ogromno poštovanje.

Susret dve veličine ovekovečen je fotografijom, a istu je Novak podelio na društvene mreže uz prikladan komentar upućen Leu.

- Veliko mi je zadovoljstvo videti te i razgovarati sa tobom. Kao i uvek, želim puno sreće i zdravlja tebi i tvojoj porodici - napisao je Novak Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Fanovi srpskog tenisera i argentinskog fudbalera su dočekali ovo sa velikim odobravanjem, ređale su se poruke podrške, a većina se slaže u jednom- da su najveći svih vremena.

Nole i Leo su bezbroj puta isticali da imaju ogromno poštovanje jedan prema drugom, pa je Đoković navijao za Argentinu na Mundijalu i otvoreno pružao podršku Mesiju. Leo je, sa druge strane, o Srbinu pričao pošto je Novak podigao deseti trofej na Australijan openu.

- Još uvek mi se jave emocije kad na društvenim mrežama vidim snimke na kojima Đoković podiže pehar na Australijan openu - rekao je Mesi tokom svog prvog razgovora za medije posle titule.

Oni su imali i jednu zanimljivu situaciju. Lionel je u Kataru posle utakmice sa Holandijom, koja je obilovala provokacijama i čarkama na terenu, a u kojoj su gaučosi na kraju slavili,  snimljen kako napadaču protivničkog tima Vutu Veghorstu, koji je u tom momentu prošao pored njega, dobacuje: “Šta gledaš, glupane? Odlazi”.

Ovu repliku je u šali iskoristio i Novak Đoković tokom Australijan opena, kada je u teretani u ulogu Veghorsta stavio Dijega Švarcmana.

Novak misiju osvajanja US opena kreće u ponedeljak, a protivnik će mu biti Aleksandar Miler iz Francuske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading