OVO JE ŽENA MARKA PEROVIĆA: Makljao se u svom restoranu, a ona ulazi u Elitu - poznata je rijaliti zvezda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

26.08.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Pajović, poznata rijaliti učesnica, po svemu sudeći će postati deo sedme sezone "Zadruge"!

OVO JE ŽENA MARKA PEROVIĆA: Makljao se u svom restoranu, a ona ulazi u Elitu - poznata je rijaliti zvezda (FOTO)

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Kako su domaći mediji sinoć izvestili, bivši učesnik rijalitija "Parovi", Marko Perović, brutalno je pretučen u u svom restoranu u Grockoj nadomak Beograda, međutim, kako je Perović istakao u razgovoru za naš portal, u pitanju je bilo "gurkanje", jer su dva nepoznata muška lica uznemiravala goste u njegovom lokalu, zbog čega je reagovala i policija.

Detaljnije o tome možete pročitati OVDE.

Republika

Foto: youtube/printscreen

Marko Perović Parovi

Marko, koji je u javnosti postao poznat zbog svog učešća u nekadašnjem rijalitiju "Parovi", povukao se sa domaće javne scene nakon što je pomenuti TV format završen, međutim, njegovu suprugu Natašu Pajović ćemo, po svemu sudeći, uskoro gledati u "Eliti".

Naime, kako je Perović nedavno otkrio u razgovoru za Republiku, njegova izabranica se premišlja da postane deo sedme sezone rijalitija "Zadruga", koja će 3. septembra početi sa emitovanjem.

- Ne bih imao ništa protiv da uđe, ona nešto razmišlja, možda i uđe. Ona je rijaliti zvezda, ja sam zaboravljen lik - kazao je bivši učesnik "Parova" za Republiku, a tada je i otkrio da je zajedno sa svojom suprugom započeo privatan biznis u Grockoj.

- Nataša i ja držimo restoran. Dobili smo ćerku, a ja sam se povukao iz javnog života skroz - priznao je Perović nedavno u razgovoru za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jana

26.08.2023 11:16

On je njen makro ne muz