DIVNE VESTI IZ NJUJORKA: Đoković OBRADOVAO sve navijače - Srbin NAPADA trofej na US Openu!

Autor:

Sport

26.08.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi teniser sveta će pokušati da osvoji 24. gren slem trofej u karijeri.

DIVNE VESTI IZ NJUJORKA: Đoković OBRADOVAO sve navijače - Srbin NAPADA trofej na US Openu!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković na US Openu

Nekada poznat po kašnjenjima, Novak Đoković je ovog vikenda iznenadio sve dolaskom na vreme na trening u Njujorku. Razlog za tu promenu je njegova odluka da trenira na stadionu Artur Eš, gde postoji jasno definisan plan i program, pa se tako eliminiše opcija za svako kašnjenje s obzirom da je naredni trening već zakazan za sledeći termin.

Njegov sparing partner ovog puta je bio Danil Medvedev, čime su se dvojica dobrih prijatelja udružila na terenu dok su iznad njih proletali brojni avioni, koji su sletali na obližnji aerodrom Lagvardija, stvarajući veliku buku.

Trening je protekao tokom jednog sata intenzivnog rada, sa utiskom da je sve teklo glatko, i što je najvažnije, bez problema sa rukom o kojima je Novak ranije pričao, što može da raduje sve Novakove navijače, jer ako nema problema sa povredom, Đoković je svakako najveći favorit za titulu.

Trenerski tim, uključujući Gorana Ivaniševića, Karlosa Gomesa, Marka Panikija i Miljana Amanovića, bio je uz Noleta tokom ovog treninga. Ono što je još zanimljivije jeste da je treningu dvojice velikih rivala prisustvovao ozbiljan broj gledalaca, kojih će nesumnjivo biti još više kada počnje turnir u glavnom gradu Amerike.

Ostaju još samo dva dana do početka, a u ponedeljak uveče Novak će izaći na teren u svojoj prvoj rundi, i tako započeti svoj put prema potencijalnoj 24. gren slem tituli. 

Podsetimo, Novakov rival u prvoj rundi US Opena će biti Francuz Aleksandar Miler.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading