NIJE BILA SVESNA SA KAKVIM JE BOLESNIKOM ŽIVELA: Kad je saznala da joj je muž silovao pse, izbezumljena žena perverznog britanskog zoologa URADILA JE OVO

Autor:

Svet

28.09.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbezumljena supruga britanskog zoologa Adama Britona koji je snimio sebe kako siluje i muči pse "napustila ga je i pobegla iz Australije nakon što je promenila prezime", a susedi insistiraju da nije znala ništa o njegovom užasnom ponašanju.b

NIJE BILA SVESNA SA KAKVIM JE BOLESNIKOM ŽIVELA: Kad je saznala da joj je muž silovao pse, izbezumljena žena perverznog britanskog zoologa URADILA JE OVO

Foto: instagram

Izbezumljena supruga britanskog zoologa Adama Britona koji je snimio sebe kako siluje, muči i ubija pse ostavila ga je i pobegla iz zemlje, saznaje MailOnline.

 

Erin Briton je promenila prezime svog muža i veruje se da je otišla na šestomesečni safari, daleko od javnih mesta gde se plaši da bi mogla biti obrukana razvratnim, privatnim životom njenog 52-godišnjeg muža.

 

Na sajtu National Geographics-a sugeriše se da će ona biti na međunarodnoj ekspediciji na divlje životinje, ali izgleda da će putovati pod novim imenom.

 

Trgovac koji je radio na imanju ovog para rekao je za MailOnline: „Hoće li se vratiti? To je malo verovatno. Raskinula je brak i otišla, iako će s obzirom na šokantno ponašanje njenog muža živeti u strahu da će je prepoznati gde god da bude".

 

Ejmi Mur, hotelska radnica u gradiću Hampti Du, samo nekoliko milja od imanja bračnog para Briton, rekla je da joj je žao Erin, koja nije znala za sadistički tajni život njenog muža u kom je mučio, silovao i ubijao pse.

 

„Čini se da ga je jednostavno napustila i da li je možete kriviti kada saznate za sve užasne stvari koje je priznao na sudu.“

 

Sa Erinine strane, postoje srećne uspomene brige o divljim životinjama - uglavnom krokodilima - na imanju gde je Dejvid Atenboro nekada bio gost na snimanju za seriju Život hladnokrvno nagrađenu BBC Baftom.

U zabačenim zajednicama koje žive u vreloj australijskoj severnoj teritoriji, grubi muškarci i žene juče su s gađenjem odmahivali glavama dok je ime Adama Britona dominiralo svim razgovorima.

Postoji opšta saglasnost da zoologu sa ekspertizom krokodila nikada ne bi trebalo dozvoliti da izađe iz zatvora kada bude osuđen.

„Mogli biste pomisliti da bismo, rođeni i odgajani u ovom regionu, sve videli i čuli“, rekla je  Ejmi Mur koja živi u Hampti Duu – koji ima 4.313 stanovnika.

 

„Uvek je bilo zabavno mesto za život ili posetu, ali sada živimo samo nekoliko milja od mesta koje je šokiralo ceo svet. Ovaj čovek – iako ne volim da ga zovem čovekom – je pravi bolesnik

 

Drugi meštani rekli su da ne veruju da je Erin bila svesna razvratnog tajnog života svog muža.

Briton je pred Darvinovim sudom rekao da nije mogao da zaustavi svoje porive.

„U ovim krajevima se priča da je Erin, kada je saznala šta je njen muž uradio, pobegla – samo se spakovala i otišla. Otišla je daleko, otišla negde na safari, ali kako će to ikada preboleti ne mogu zamisliti. Oni su se prilično držali po strani, osim ako nisu poslovali sa filmskim kompanijama ili zaštitnicima prirode. Niko s kim sam razgovarao ne može da se seti da smo se družili ili da smo zajedno jeli u nekoj od lokalnih kafana. Mi meštani smo voleli život ovde,a sada je ova osoba koja je došla iz Engleske pre nekoliko godina i ukaljala ceo naš život radeći ono što je uradila onim jadnim životinjama".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading