AKADEMIK, UGLEDNI ZOOLOG I STRUČNJAK ZA KROKODILE: Iza zvučnih titula australijskog naučnika krio se PERVERZNI SADISTA! Bolesne seksualne porive IŽIVLJAVAO najviše NAD PSIMA!

Autor:

Svet

26.09.2023

09:11 >> 09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istaknuti stručnjak za krokodile na severnoj teritoriji Australije izjasnio se juče krivim za niz užasnih optužbi za zlostavljanje životinja, uključujući silovanje i mučenje pasa.

AKADEMIK, UGLEDNI ZOOLOG I STRUČNJAK ZA KROKODILE: Iza zvučnih titula australijskog naučnika krio se PERVERZNI SADISTA! Bolesne seksualne porive IŽIVLJAVAO najviše NAD PSIMA!

Foto: shutterstock

Kako prenosi Dejli mejl, 51-godišnji Adam Robert Korden Briton započeo je svoje iživljavanje  2014. godine, a vlasti veruju da je mučio i seksualno zlostavljao više od 42 psa do hapšenja u aprilu 2022. Ugledni zoolog, koji je ranije radio na Univerzitetu Čarls Darvin je u ponedeljak delovao smireno na sudu Severne teritorije i izjasnio se krivim za gnusne zločine nad životinjama koje su mu poverili vlasnici, kao i za trgovinu dečjom pornografijom .

 

Pre nego što je tužilac Marti Ost pročitao detalje optužnice, sudija je upozorio publiku i novinare u prostoriji da će postojati dokazi o " monstruoznim i perverznim aktima brutalnosti" koji bi, po njegovom mišljenju, "mogli da šokiraju" prisutne.

 

Opisi dati na sudu juče su previše šokantni da bi ih mogli preneti, prenosi britanski list, napominjući da su postupci 51-godišnjaka doveli do smrti 39 pasa.

„Optuženi je imao sadistički seksualni interes za životinje, posebno pse“, rekao je tužilac.

Osim što je mučio sopstvene životinje, Briton se reklamirao preko oglasa vlasnicima kućnih ljubimaca u oblasti Darvina, zadobijavši njihovo poverenje i ubeđujući ih da mu povere svoje pse kada im je bilo teško da brinu o njima zbog obaveza na poslu ili zato što su morali da putuju.

U jednom od slučajeva saslušanih na sudu, Briton je bivšem vlasniku psa poslao umirujuću poruku, rekavši da se „Vulf dobro prilagodila, dobro jede i uživa u svom novom domu“. U stvari, poremećeni čovek je psa već silovao i mučio do smrti .

 

Bivši akademik, koji je svojevremeno pozvao legendarnog  Dejvida Atenboroa da održi predavanje na Univerzitetu gde je radio, objavio je video snimke na kojima je zlostavljao pse na izopačenim forumima koristeći pseudonim.

 

Prošle godine, jedan od ovih video snimaka je poslat organizaciji za zaštitu životinja na severnoj teritoriji, koja je potom materijal prosledila policiji. Briton je uhapšen u aprilu 2022. i od tada je ostao u pritvoru.

Kazna će biti objavljena na novom ročištu 13. decembra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading