DRVENIM ŠTAPOM KRVNIČKI TUKLI KONJA! Jadnu životinju odrali od batina, mučne scene prenosili uživo na Fejsbuku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2023

23:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je danas trakom ogradila kuću vlasnika konja, pretražila prostor, a potom ga i uhapsila.

DRVENIM ŠTAPOM KRVNIČKI TUKLI KONJA! Jadnu životinju odrali od batina, mučne scene prenosili uživo na Fejsbuku! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Instagram.com/starobrdo

Uhapšen je muškarac koji je kod Karlovca tukao zavezanog konja, javlja KAportal. Snimak zlostavljanja je objavljen na Fejsbuku i uskoro se proširio portalima i društvenim mrežama.

Karlovačka policija danas je objavila da je nakon prijava i medijskih natpisa pokrenula istragu. KAportal piše da je policija danas trakom ogradila kuću vlasnika konja, te sprovela pretragu prostora. Muškarac je potom uhapšen. Video možete pogledati ovde, ali napominjemo da je uznemirujući.

Na teren je stigao i veterinar koji je pregledao konja i rekao da je životinja u "odličnom stanju", piše lokalni portal.

 

"Dobro je, nemoj ga više"

Snimak traje minut i 12 sekundi i većinu vremena prikazuje čoveka koji drvenim štapom nemilosrdno udara zavezanog konja po zadnjem delu tela. 

Na snimku se više puta čuje kako muškarac koji snima govori "dobro je, nemoj ga više". Nakon što se konj ritne, snimatelj govori "sad ga udari".

Nakon toga muškarac nastavlja da udara konja, a pridružuje mu se i druga osoba koja konja udara po glavi.

Sve prenosili na Fejsbuku

Zlostavljanje životinje prenosili su uživo na Fejsbuku. Deo korisnika podsticao je zlostavljanje životinje.

Pored zlostavljanog konja u štali su bila još najmanje tri konja i nekoliko krava.

Inače, hrvatski zakon propisuje kaznu zatvora do jedne godine svakom ko usmrti životinju bez opravdanog razloga ili je teško zlostavlja, nanosi joj nepotrebne bolove ili je izlaže nepotrebnim patnjama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading