ČOVEK BACIO SA MOSTA ŠTENCE U NERETVU! Dečak skočio u reku da ih spase!

Autor:

Svet

26.08.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je ispeo da spase tri psića, ali dva ne.

ČOVEK BACIO SA MOSTA ŠTENCE U NERETVU! Dečak skočio u reku da ih spase!

Foto: Facebook/Šapice Čapljina

Na Fejsbuk stranici "Šapice Čapljina" u sredu je objavljen video s tekstom da im se u prepodnevnim časovima javio dečak koji je gledao kako čovek s mosta baca vreću sa štencima u Neretvu.

Dečak je ne razmišljajući skočio u vodu i spasao ih, piše Avaz, prenosi Srpskainfo.

Štenci stari tri dana

Kako se navodi u tekstu, spasio je tri dok dva, nažalost, nije uspeo. Reč je o štencima starim tri dana. Muškarca, koji je izvršio ovaj gnusan čin su prepoznali i prijavili policiji. Policijski službenik je izašao na teren i napravio zapisnik.

- Nakon toga dobijamo obaveštenje da je počinitelj priznao monstruozni čin pod izgovorom da je mama beba uginula, a on nije znao što će s njima. Takođe, okolnosti smrti mame kujice prepuštamo veterinarskoj inspekciji, jer nakon policije slučaj je dodeljen njima. O bilo kakvim novim informacijama i saznanjima ćemo vas obavestiti, jer ovo nećemo tako olako pustiti. U današnje vreme smo svedoci velike količine nasilja, te monstruoznih pokušaja ubistava (od njih nažalost neki ne ostaju samo na pokušaju). Bilo da je u pitanju čovek ili životinja, uvek nastradaju slabi i nezaštićeni. Ovaj post, kao i mnogi pre ovoga pokušavaju probuditi ljudsku savest. Nažalost ne vidimo promene, nego svakim danom imamo sve više intervencija. Ljudi, probudite se iz zimskog sna jer je to vaš komšija, vaš brat ili sestra, vaša okolina, a u narodu se kaže da okolina čini čoveka - naveli su iz “Šapice Čapljina”.

Republika

Foto: Facebook/Šapice Čapljina

Štenci izvučeni iz Neretve

 

Lavina komentara

Objava je izazvala lavinu komentara na Fejsbuku, a mnogi se pitaju kada će institucije početi raditi svoj posao.

- Nemam reči!!! Strašno!!! A momku svaka čast! Da je barem više takvih! - jedan je od komentara.

Mučenje i ubijanje životinja u BiH je krivično delo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading