UNUKA GLEDALA KAKO JOJ UBIJA BAKU: Potresni detalji ubistva u Živinicama - komšije otkrile šta se dešavalo pre ZLOČINA

Autor:

Svet

22.08.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici.

UNUKA GLEDALA KAKO JOJ UBIJA BAKU: Potresni detalji ubistva u Živinicama - komšije otkrile šta se dešavalo pre ZLOČINA

Foto: Facebook

Stravičan zločin uzdrmao je meštane preksinoć u Podgajevima kod Živinica kada je Mevludin Aljić (58) usmrtio nevenčanu suprugu Tahiru Čamdžić (52), a nakon toga počinio samoubistvo.

Motiv ovog svirepog zločina, prema prvim informacijama, jeste ljubomora.

 

Reporter „Dnevnog avaza“ posetio je mesto zločina. U neposrednoj blizini kuće u kojoj je živela Tahira Čamdžić parkiran je automobil kojim se Mevludin Aljić dovezao na mesto zločina. Reč je o automobilu marke Passat, a u unutrašnjosti su se videli otvoreno pivo i vitrina u kojoj se, najverovatnije, nalazio pištolj.

Nevenčana supruga je preksinoć došla iz Nemačke, gde je bila na ćerkinoj svadbi. Nakon povratka iz Nemačke prvo je došlo do svađe, a potom je Mevludin Aljić uzeo pištolj i usmrtio suprugu, a onda počinio i samoubistvo.

Mevludin je Tahiru ubio pred očima njene unuke, koja je svedočila stravičnom ubistvu. Reč je o unuci Tahirine druge ćerke. 

Utvrđeno je da ranije nije bilo prijava za nasilje u porodici.

- Nama je rekla da ju je nazivao kur**m. I pre nego što je otišla u Nemačku, govorila je da neće živeti s njim jer mnogo pije, te da ima žestoke „prijenose“ - kazale su komšije.

Republika

Foto: Facebook

 

Da tuga bude veća, ćerka na čijoj je svadbi bila Tahira u Nemačkoj trebala je da otputuje na medeni mesec u Pariz. Ali, umesto Pariza, ona će danas doći majci na dženazu u Živinice.

Podsetimo, ovaj zločin u BiH dolazi samo dve nedelje pošto je Nervim Sulejmanović zverski ubio svoju bivšu suprugu Nizamu Hećimović. Naime, nedavno se u Gradačcu, koji od Živinica udaljen samo 60 kilometara, dogodio stravičan zločin, kada je Nermin Sulejmanović u svom krvavom pohodu ubio suprugu Nizamu Hećimović i još dvoje ljudi.

Tom prilikom je još troje ranio. Ubica Nermin je svoju suprugu oteo iz kuće njene tetke, gde se sa njihovom devetomesečnom bebom krila od njega, posle zlostavljanja koje je pretrpela nekoliko dana ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading