CRNOGORCI OBORILI REKORD U LEŽANJU! Dvanaestoro lenčarilo više od 120 sati u cugu i to za NOVAC, evo koliko iznosi nagrada! (FOTO)

Autor:

Svet

23.08.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na takmičenju u izležavanju koje se održava u crnogorskom Etno-selu Brezna, koje se nalazi između Nikšića i Plužina, jutros je oboren rekord.

CRNOGORCI OBORILI REKORD U LEŽANJU! Dvanaestoro lenčarilo više od 120 sati u cugu i to za NOVAC, evo koliko iznosi nagrada! (FOTO)

Foto: Youtube/TV Una/printscreen

Ukupno čak 12 takmičara leži više od 120 sati, pa je na taj način oboren dosadašnji rekord pobednice takmičenja iz 2021. godine Podgoričanke Dubravke Aleksić, koja je ležala 117 sati. To je za agenciju Anadolija kazao organizator takmičenja i vlasnik Etno-sela Brezna Mićo Blagojević.

Takmičenje je počelo u petak ujutro i učestvovao je 21 takmičar. U međuvremenu, devet takmičara je odustalo, a njih 12 se bori za nagradu od 1.000 eura, prenosi RTCG.

Pravila su takva da je učesnicima zabranjeno da ustaju, ali dozvoljeno je spavanje, čitanje knjiga, hrana i piće. Na svakih osam sati takmičarima je dozvoljeno da odu u toalet.

Ovo je takmičenje po kojem je Crna Gora jedinstvena u Evropi, a posebno je zanimljivo zbog prihvaćenog stereotipa da su Crnogorci lenji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading