BIVŠI VERENIK NATAŠE BEKVALAC DANAŠ "ŠETA BOMBU": Latinoamerikanka ima trbušnjake kao ISKLESANE, a rodila mu je dvoje dece (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

15.09.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski maneken Vlada Vuksanović bio je sa nekoliko naših lepotica, ali ipak je samo jedna osvojila njegovo srce.

BIVŠI VERENIK NATAŠE BEKVALAC DANAŠ "ŠETA BOMBU": Latinoamerikanka ima trbušnjake kao ISKLESANE, a rodila mu je dvoje dece (FOTO)

Foto: Instagram/ dahii

Vlada sa suprugom na plaži

Vest da se oženio srpski maneken Vlada Vuksanović rastužila je pripadnice suprotnog pola. Ali, kada vidite kako izgleda njegova saputnica Dahiana biće vam jasno zbog čega nije mogao da joj odoli. Oni su prošle godine u martu postali roditelji po drugi put. Danas imaju ćerku Valentinu i dečaka Teodora i prava su srećna i vesela porodica.

Dahiana (28) je od 2018. godine u životu manekenka, gotovo već pet godina. Od tada oni su nerazdvojni, a ona je takođe stekla svoju armiju fanova, a sada ih ima skoro 10. 000 na društevnoj mreži. Odmah posle porođaja ona je izgledala fantastično, a mnogima je postala zanimljiva dok je prikazivala "put" trudne žene tokom svih devet meseci na društvenoj mreži Instagram. Bez ustezanja snimala se kako se snalazi sa malom bebom u trudničkim danima, kao i šta kuva, kako trenira. Očigledno njihovo "putovanje" bilo je burno i zabavno.

Da podsetimo, Vlada je bio u romantičnoj vezi sa pevačicom Natašom Bekvalac, ali kao par nisu opstali. Nakon raskida veridbe sa njom, stupio je u vezu sa  Dahianom sa kojom je danas u braku. Zgodna crnka ostavi bez daha svakog ko je vidi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading