"OVO JE MOJA PRVA ŽENA, ZAŠTO NIKO NE PIŠE O NJOJ": Danilo Ikodinović progovorio o ljubavi pre Nataše Bekvalac, evo KO je ona!

Autor: M.O.

Lifestyle

03.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilo Ikodinović se ženio tri puta, njegova prva žena zove se Anja.

"OVO JE MOJA PRVA ŽENA, ZAŠTO NIKO NE PIŠE O NJOJ": Danilo Ikodinović progovorio o ljubavi pre Nataše Bekvalac, evo KO je ona!

Foto: V. Lukić, D. Kadić

Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović

Nataša Bekvalac često je bila predmetom medijskih komentara zbog svojih tri braka, s najviše pažnje usmerene na njen odnos s bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem, s kojim je imala ćerku Hanu.

Danilo, nekadašnji sportista, doživeo je tešku saobraćajnu nesreću 2008. godine kod mesta Kać, kada je svojim motorom udario u automobil i teško povredio ruku. Nedavno je, gostujući u emisiji "Preživeli", otvoreno pričao o svemu što je tada prošao i iskreno govorio o svom rastanku s Natašom Bekvalac. Međutim, malo ljudi zna o Danilovoj prvoj supruzi, s kojom takođe ima ćerku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/bekvalceva

Bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović

 

Pre nego što je stupio u brak s Natašom Bekvalac, Danilo je bio u braku s misterioznom Anjom, s kojom ima ćerku Andreu. Danilo i Anja su se venčali 2000. godine, a iz tog braka imaju ćerku Andreu, koja je sada odrasla devojka. Nažalost, ovaj brak nije trajao dugo, jer su Danilo i Anja okončali svoj odnos razvodom 2003. godine, prenosi "Blic".

– Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije.

Od 2005. do 2011. godine bio u braku s pop pevačicom Natašom Bekvalac, s kojom je dobio ćerku Hanu, a od 2016. on je u idiličnom braku s našom proslavljenom odbojkašicom Majom Ognjenović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tijana

03.09.2023 18:04

Daco razumem te, izblamirao si se za sve pare sa doticnom! Nazad ne mozes, ali fala bogu sad imas pravu osobu pored sebe! Sve najbolje!