SADA I ZVANIČNO PORODICA MAJLI SAJRUS SE RASPADA! Toksično da ne može gore, majka se udaje, a deca je JAVNO provociraju!

Autor: N.J.

Lifestyle

24.08.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majli Sajrus doživela je pravi emotivni brodolom kada je saznala da je bivši suprug prevario sa čak 14 žena.

SADA I ZVANIČNO PORODICA MAJLI SAJRUS SE RASPADA! Toksično da ne može gore, majka se udaje, a deca je JAVNO provociraju!

Foto: Profimedia

Pevačica Majli Sajrus preživela je pravu dramu nakon što je saznala da je bivši suprug Lijam Hemsvort prevario sa 14 žena. U vili gde je dovodio ljubavnice, ona je kasnije snimila spot za pesmu "Flowers" koju je objavila na njegov rođendan, te mnogi misle da je to bila provokacija upućena baš njemu. Takođe, računajući i druge detalje mnogi veruju da je stihove otpevala upravo bivšem suprugu.

Da podesetimo, u brak su stupili 2018. godine, a razveli su se osam meseci kasnije. Tada se pričalo da je on taj koji je prevaran, ali izgleda da nije bilo tako. Majli je želela da spasi brak, ali je 2019. on podneo zahtev za razvod i tako prekinuo njihovu desetogodišnju vezu. Zbog njegove odluke, pevačica je bila u šoku, ali mu se pet godina kasnije pesmom osvetila.

Foto: YouTube/Showbiz Junkies

Glumci iz serije "Zakon braće", Dominik je sada u braku sa majkom Majli

Porodica Majli Sajrus se raspada

Majka Majli Sajrus, Tiš razvela se od muzičke zvezde  Bilija Reja, a samo 16 meseci nakon toga udala se za glumca Dominika Persela poznatog po ulozi u seriji "Zakon braće".

Venčanju je prisustvovala Majli, ali ne i njeni brat i sestra.

- Porodica Majli Sajrus je potpuno podeljena i to je stvarno tužna situacija. Deca su stala uz mamu ili tatu i među njima nema puno komunikacije. Pogoršavalo se poslednjih godinu dana i ne čini se da se nazire kraj. Majli ima turbulentan odnos sa tatom od kako nije više sa Tiš - rekao je izvor.

Foto: Tanjug/AP

Majli i Lijam

Upravo, dok je trajalo venčanje Noa (sestra Majli Sajrus) objavila je fotografiju iz prodavnice, a na majici bila je slika njenog oca.  Očigledno provociraju one koji su stali na stranu majke Tiš.

Inače, od kako se Tiš razvela od Bilija, Majli ima turbulentan odnos sa ocem. Na Instagramu se ne prate od kako se verio sa kantri pevačicom Fajerouz, koja je samo četiri godine starije od njegove ćerke Majli, piše "Sun".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading