PRE 14 GODINA SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM: Kada je "upecan" žene širom sveta su PLAKALE, a tek da vidite kako danas izgleda (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija je inspirisana romanom "Grof Monte Kristo" Aleksandra Dime.

PRE 14 GODINA SRPKINJE SU LUDELE ZA NJIM: Kada je "upecan"  žene širom sveta su PLAKALE, a tek da vidite kako danas izgleda (FOTO)

Foto: YouTube/ Ezel Serie English

Serija "Ezel" je turska drama koja govori o iskrenom mladiću Omeru Učaru. Njegova dva najbolja prijatelja smislili su zločin dok je on bio u vojsci i pripremili niz dokaza da bi on bio uhapšen. Dok se vraćao u Istanbul planirao je da zaprosi ženu svog života. Ipak, njegovi prijatelji ubili su jednog od čuvara i pljačkali zbog čega je Omer uhapšen, a u zatvoru ga je sačekao pakao. Fizički su ga maltertirali, a kao posledica bilo je i uništeno lice. 

Foto: YouTube/ Ezel Serie English

Scena iz serije "Ezel"

U jednoj tuči, uspeva da pobegne iz zatvora ali zadobija strašne povrede. Hitno je morao biti operisan, a sa promenom lica dolazi i do promene imena i ličnosti. Vraća se kao Ezel, mlad i uspešan biznismen koji je spreman za osvetu.

Kenan Imirzalioglu počeo je da se bavi manekenstvom 1995. godine, a dve godine kasnije pobedio je na izboru za modela Turske i postao "Najbolji muški model sveta". Poznati režiser Osman uveo ga u glumačke vode. Prva uloga po kojoj ga mnogi pamte je lik Jusufa u seriji "Ludo srce". U međuvremenu, glumio je i u turskim akcionim filmovima. Onda, 2009. godine dobija ulogu koja mu je promenila život, a to je lik Ezela.

Privatni život

On je svoj život krio od javnosti, ali kada je pronašao ljubav svog života odlučio je da je svima pokaže. Od 2016. godine u braku je sa Sinem Kobal (35), a žene širom sveta su "plakale" jer je veliki zavodnik "upecan". Oni su se zaljubili na snimanju serije, a strast koja se rodila među njima bila je toliklo jaka da je glumica prekinula vezu sa fudbalerom, a naredne godine su se venčali. Ceremonija se desila u popularnom turskom letovalištu. Sada su već godinama u braku i njihovu ljubav ništa ne može da uzdrma, pa ni pisanje turskih tabloida. Oni su 2020. godine postali roditelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading