BIVŠI IGRAČI KOJI MOGU PONOVO DA DOĐU U HUMSKU: Koji od potencijalnih povratnika je baš ono što treba Partizanu?

Autor:

Sport

11.08.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji sedam imena koji ulaze u domen mogućeg, a dovoljno kvalitetnog.

BIVŠI IGRAČI KOJI MOGU PONOVO DA DOĐU U HUMSKU: Koji od potencijalnih povratnika je baš ono što treba Partizanu?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana su u četvrtak uveče započeli put ka grupnoj fazi Lige konferencija, utakmicom protiv Sabaha u Bakuu, što je bio prvi duel u dvomeču trećeg kola kvalifikacija.

Ukoliko crno-beli izbore plasman u grupnu fazu, biće im potrebna pojačanja zbog borbe na tri fronta, a u srpskom fudbalu su povratnici uvek aktuelni, pa bi u Humskoj mogli da se okrenu nekom od svojih bivših igrača.

Realan izbor trenutno nije baš širok "parnom valjku" kada su povratnici u pitanju, pošto su bivši igrači Partizana u ovom momentu daleko iznad ili daleko ispod nivoa crno-belih.

Ipak, postoji nekoliko igrača koji bi se možda vratili u svoj nekadašnji klub, ukoliko pre svega Partizan obezbedi učešće u Ligi konferencija.

Što se odbrane tiče, definitivno najveće ime koje bi moglo da završi u Humskoj je Matija Nastasić, koji pritom trenutno nema klub. Međutim, iako se pričalo o tome, za sada dogovor nije ni na vidiku.

Sigurno je da bi grobari na mestu defanzivnog veziste vrlo rado videli ponovo Sašu Zdjelara ili Darka Brašanca, ali to ne bi bila nimalo laka misija za ljude zadužene za transfere u redovima velikana sa Topčiderskog brda.

Republika

Foto: Starsport

Saša Zdjelar

Andrija Živković trenutno nastupa za PAOK i ima još godinu dana ugovora, pa bi "parni valjak" mogao da krene u akciju ako se plasira u LK, a solunski crno-beli ostanu bez grupne faze.

Na kraju, najširi izbor za mesto povratnika je u napadu, a golgeteri koji su kandidati da opet zaigraju pred grobarima su Uroš Đurđević, Đorđe Jovanović i Ivan Šaponjić.

Koji bi od pomenutih povratnika bio idealan za Igora Duljaja, možete glasati u sledećoj anketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Sass

11.08.2023 11:09

Partizan neće proći ni prvu prepreku, a kamoli da se plasira u grupu...pa kako kada im Nikolić pojačanje,,Šćekić pojačanje...komedija ..partizan nema odbranu, vezu i napad...a uprava uživa, sve bogatija,,,navijači napustili tribine i šta ostaje,,,ČABAR.. DNO,,,I SRAMOTA...

Goran

11.08.2023 19:54

Dva sadasnja da odu. Vazura vucelic. Vucic da se ne mesa