VELIKAN ODUSTAO OD SRBINA: Vlahoviću propao transfer!

Autor:

Sport

10.08.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je veća šansa da Dušan ostane u Juventusu.

VELIKAN ODUSTAO OD SRBINA: Vlahoviću propao transfer!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Čelsi odustao je od angažovanja napadača Juventusa i srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića, prenosi "Skaj sports".

Britanski mediji navode da su Čelsi i Juventus pregovarali o razmeni igrača. "Plavci" su nudili torinskom klubu belgijskog napadača Romelua Lukakua i 20 miliona evra za Vlahovića, dok je Juventus tražio duplu svotu novca.

Međutim, navijači Juventusa su u sredu uveče poručili da ne žele Lukakua, pošto je Belgijanac igrao za Inter.

Britanski mediji tvrde da je stručni štab Čelsija morao da odustane od Vlahovića, dok će londonski klub do kraja prelaznog roka pokušati da pronađe rešenje za Lukakua, koji bi mogao da ode na pozajmicu u neki tim iz Evrope ili Saudijske Arabije.

Prema tome, Vlahović bi ovog leta mogao i da ostane u Torinu, što na početku prelaznog roka niko nije pomišljao da će biti moguće. Tada su se za Srbina interesovali mnogi evropski velikani, a pritom nije tajna da golgeter "stare dame" nije na istim talasnim dužinama sa trenerom Masimilijanom Alegrijem, pa je njegov ostanak među "bjankonerima" bio nešto za šta se verovalo da je ravno čudu.

Podsetimo, srpski centarfor je u Juventus stigao pre godinu i po dana, iz Fiorentine, u transferu vrednom skoro 82 miliona evra. Od tada je u crno-belom dresu odigrao 63 utakmice, a postigao je 23 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading