HRVAT ĆE NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Ubica navijača AEK-a nikada neće izaći iz zatvora!

Autor:

Sport

10.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Grčke stižu najave da će Dinamov huligan dobiti zasluženu kaznu.

HRVAT ĆE NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Ubica navijača AEK-a nikada neće izaći iz zatvora!

Foto: Twitter/Printscreen/TheKellaki

Ubijeni navijač AEK-a iz Atine

Tragična vest da je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris nastradao u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama potresla je celu planetu.

Ubrzo posle toga je prvu izjavu za medije dao Kacurisov otac, koji je poslao poruku ubici svog naslednika.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavili novi video snimci divljaštva Dinamovih Bed blu bojsa na ulicama Atine.

Posle svega toga, o kaznama za počinioce govorila je i Ivana Simić Apostolu, novinarka emisije "Grčki kutak".

Najveći deo onoga što se očekuje je ta DNK analiza kako bi se možda potvrdilo da li je među uhapšenima i potencijalni ubica. Što se kazne tiče, sigurno se pominje doživotna kazna za ubicu u Grčkoj. Ostale kazne su 5 godina zatvora i zabrana pristupa sportskim događajima - otkrila je ona tokom uključenja uživo za "Kurir televiziju".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion AEK-a na kom je trebalo da bude odigrana utakmica

Kada je čula šta se desilo njenom 29-godišnjem sinu, majka ubijenog navijača doživela je srčani udar i trenutno se nalazi u jednoj bolnici u prestonici Grčke.

Trenutno je hospitalizovano troje Grka i jedan Hrvat, a među njima je i majka preminulog Mihalisa, koja je nakon vesti dobila srčani napad. Za sada su svi dobro, nisu ugroženi i nadamo se da će tako ostati - potvrdila je Ivana.

Podsetimo, posle tuče u Atini sa tragičnim ishodom, grčka policija je uhapsila 104 osumnjičena lica, koja tamošnje javno tužilaštvo tereti za ubistvo i još četiri krivična dela.

Takođe, policija traga za još oko 50 učesnika tuče, koji se za sada uspešno skrivaju. Međutim, neće moći da izađu iz zemlje, pošto je Grčka postavila blokade na državnim putevima i granicama, kako bi sve osumnjičene privela pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
IvanT

10.08.2023 09:40

Eto primera zasto ne valja povlaciti oruzje od onih koji ga redovno i legalno poseduju...Ovde u Toplici svakoga dana prolazi na stotine avtomobila sa Albancima koji idu na Kosovo.Prolazi na desetine migranata iz dalekih zemalja,nikada neznas sta moze da se desi u vlastitoj kuci...dodje neko i eto...

Ivan

14.08.2023 18:33

A Vi znate da je ubica Hrvat,pa dostavite nadležnima dokaze.Ne sudite niste nadležni.