JEZIVE SCENE: Pogledajte dva nova snimka BRUTALNOG DIVLJAŠTVA Dinamovih huligana u Atini (VIDEO)

Autor:

Sport

10.08.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se konstantno pojavljuje novi materijal iz prestonice Grčke.

JEZIVE SCENE: Pogledajte dva nova snimka BRUTALNOG DIVLJAŠTVA Dinamovih huligana u Atini (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen/Patriot.rs

Tuča navijača Dinama i AEK-a u Atini

Tragična vest da je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris nastradao u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama potresla je celu planetu.

Kada je čula šta se desilo njenom 29-godišnjem sinu, majka ubijenog navijača doživela je srčani udar i trenutno se nalazi u jednoj bolnici u prestonici Grčke.

Ubrzo posle toga je prvu izjavu za medije dao Kacurisov otac, koji je poslao poruku ubici svog naslednika.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavili novi video snimci divljaštva Dinamovih Bed blu bojsa na ulicama Atine.

Na prvom se može videti kako huligani sa štanglama i raznim drugim oružjima šetaju glavnim gradom Grčke, u potrazi za pristalicama AEK-a, kako bi se obračunali sa njima.

Zatim se pojavio i drugi, na kom se vidi jedan deo tuče između navijača atinskog i zagrebačkog kluba, a primetno je da su osim oružja Bed blu bojsi koristili i pirotehnička sredstva.

@patriot.rs ❗️🇭🇷🇬🇷 Hrvatski navijači divljali u Atini: Jedna osoba je izgubila život(navijač aek-a izboden), 96 uhapšeno. #fudbal #grcka #atina #srbija #aek #badblueboys #dinamozagreb #atina ♬ original sound - patriot.rs

Podsetimo, posle tuče u Atini sa tragičnim ishodom, grčka policija je uhapsila 104 osumnjičena lica, koja tamošnje javno tužilaštvo tereti za ubistvo i još četiri krivična dela.

Takođe, policija traga za još oko 50 učesnika tuče, koji se za sada uspešno skrivaju. Međutim, neće moći da izađu iz zemlje, pošto je Grčka postavila blokade na državnim putevima i granicama, kako bi sve osumnjičene privela pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading