ŠIRA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Glazerova supruga u nikad provokativnijem izdanju (FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepša polovina golmana Crvene zvezde zapalila društvene mreže.

ŠIRA U MINIJATURNOM BIKINIJU: Glazerova supruga u nikad provokativnijem izdanju (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/shiramorag

Šira, supruga Omrija Glazera

Na golu Crvene zvezde je u prethodnih šest godina stajala, sada već, legenda kluba Milan Borjan, koga je iz lože stadiona "Rajko Mitić" uvek bodrila njegova supruga Snežana.

Sneža je u srpskoj javnosti jedna od najpoznatijih žena fudbalera, ali kako je njen dragi prešao u Slovan iz Bratislave ovog leta, tako je Marakana ostala bez atraktivne plavuše na svojim tribinama.

Ipak, novi čuvar mreže šampiona Srbije Omri Glazer ni u jednoj kategoriji ne zaostaje za Borjanom.

U prvih nekoliko mečeva u dresu Crvene zvezde, Izraelac je pokazao da je u najmanju ruku jednako kvalitetan kao i reprezentativac Kanade, a ono što se mnogima dopalo je i to da pored sebe ima lepoticu koja slobodno može da izađe na crtu Snežani Borjan.

Njeno ime je Šira Glazer Morag i na Instagramu ima više od 100.000 pratilaca, pretežno jačeg pola, koje gotovo na dnevnom nivou uveseljava novim objavama.

Širina poslednja objava, koja se sastoji od sedam fotografija, momentalno je zapalila društvene mreže, pošto je odlučila da pokaže svoje vitko telo u minijaturnom bikiniju.

 

 

- Omiljeni dani sa njim - napisala je Šira, uz simbole koji predstavljaju srce, a jasno je da se opis odnosi na njenog supruga, koji se nalazi na poslednjoj fotografiji u galeriji.

Na taj način, Šira je otkrila kako golman Crvene zvezde i ona provode slobodno vreme, a to je uživajući na privatnom bazenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading