DETALJI NAPADA U NOVOM SADU! Krvi bilo na sve strane - ranjeni mladići poznati policiji! (VIDEO)

Autor:

Hronika

10.08.2023

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladići Miroslav M. (24) i Srđan S. (26) izbodeni su noćas u Petrovaradinu, a na mestu obračuna policija je našla i čaure.

DETALJI NAPADA U NOVOM SADU! Krvi bilo na sve strane - ranjeni mladići poznati policiji! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Kako je Informer ranije objavio, dve osobe povređene su u pucnjavi na Petrovaradinu kod pijace u Novom Sadu, sinoć oko 23 sata. - Sumnja se da je svemu prethodila tuča nekoliko osoba. U nekom trenutku čuli su se pucnji koje su građani prijavili policiji. Ekipa hitne pomoći zatekla je dve mlađe osobe koje su bile povređene  - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem i dodao:

- Na mesto gde se napad dogodio ubrzo je stigla hitna pomoć koja je povređene prevezla u UC KCV. Povređeni prema nezvaničnim informacijama imaju ubodne povrede,a li o kakvim je tačno povredama reč utvrdiće lekari. Policija je obavila uviđaj, na terenu su pronađene čaure. Istragom koja je pokrenuta biće utvrđen motiv. Policija istovremeno traga za napadačima koji su pobegli pre njihovog dolaska  - rekao je sagovornik Informera. 

Kako smo nezvanično saznali Miroslav je zatečen je sa ubodnim ranama u Ulici Podunavskog odreda, dok je drugi mladić star 26 godina, sa prebivalištem u Petrovaradinu, zatečen ranjen na mostu.

Za drugog mladića još nije utvrđeno kakve je tačne povrede zadobio, a postoji sumnja da je ranjen vatrenim oružjem.

Doktorka Hitne pomoći Nikolina Marić kaže za 021.rs da su njihove dve ekipe intervenisale u 23:20 časova u Preradovićevoj ulici. Na licu mesta su zbrinuli dve muške osobe i u svesnom stanju ih prevezli u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

Prvi snimci obračuna pojavili su se sinoć na Instagram stranici 192.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema takođe nezvaničnim informacijama obojica povređenih mladića poznati su policiji od ranije, ali se ne povezuju sa navijačkim grupama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading