NAJBOGATIJA BOSANKA PORODILA SE U 51. GODINI: Rijaliti zvezda teška je 300 miliona evra, a iz Sarajeva pobegla zbog ovoga! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

10.08.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanela Dajana Dženkins je najbogatija Bosanka, a sada je dobila četvrto dete sa 16 godina mlađim dečkom.

NAJBOGATIJA BOSANKA PORODILA SE U 51. GODINI: Rijaliti zvezda teška je 300 miliona evra, a iz Sarajeva pobegla zbog ovoga! (FOTO)

Foto: Instagram/

Sanela Dajana Dženkins (51) zvezda rijaliti američkog šoua "The Real Housewives", podelila je prelepu vest na Instagramu - rodila je četvrto dete. Ona je jedna od najlepših i sigurno najbogatijih Bosanki koja živi u Los Anđelesu. Na Instagramu podelila je preslatke fotografije devojčice.

- Dobrodošla na svet, naša slatka devojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. avgusta 2023 - objavila je.

Foto: Instagram/

Sanela DiJana Dženkins drži bebu

Ko je Sanela?

Rođena je u Sarajevu, u Bosni i Hercegovini, da bi bežeći od rata u BiH 1992. godine došla u London. Sanela je u tom periodu osnovala kompaniju za proizvodnju kupaćih kostima, a s vremenom je osnovala nekoliko uspešnih kompanija. 

Njen suprug Rodžer je bio bankar koji je u samo jednoj godini zaradio 75 miliona funti i sklopio unosne poslove za banku Barclays, za koju je radio, a zato što ju je izvukao iz krize, nagrađen je s 30 miliona dolara. 

U braku su bili 10 godina, a Sanela je iz svega izašla bogatija za 150 miliona dolara. Inače, njeno bogatstvo procenjuje se na 300 miliona evra.

Bivši supružnici nagodili su se u procesu koji su britanski mediji nazivali najsrećnijim razvodom svih vremena. Oni imaju dvoje dece, a sa sadašnjim partnerom Ašerom ima ćerku Alijanah (2) i devojčicu Elodie.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading