KRENUO OČEVIM STOPAMA: Mihin sin dobio trenersku licencu!

Autor:

Sport

10.08.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav je već našao prvi posao.

KRENUO OČEVIM STOPAMA: Mihin sin dobio trenersku licencu!

Foto: Tanjug/AP

Siniša Mihajlović

Sin legendarnog Siniše Mihajlovića, Miroslav, dobio je UEFA C licencu, te je zvanično zaplovio u trenerske vode.

Sa tom licencom, Miroslav Mihajlović će moći da trenira bilo koju omladinsku kategoriju, sa izuzetkom Primavere, kada je Italija u pitanju.

Mihin 23-godišnji sin je već postao član stručnog štaba omladinskog tima rimskog kluba Urbetevere.

Italijanski mediji su ovaj životni korak Miroslava Mihajlovića povezali sa rečima koje je uputio nekoliko sati nakon što mu je preminuo otac, u decembru prošle godine.

Dragi tata, ti si bio, jesi i uvek ćeš biti moj ponos i moj izvor inspiracije. Pokušaću na svaki način da te učinim ponosnim, jer ćeš me odozgo gledati i daćeš mi snagu kao i uvek - poručio je tada Miroslav.

Ovo Miroslavu nije prvi kontakt sa fudbalom, daleko od toga, pošto je igrao za mlađe kategorije Lacija, Tor di Kvinta i Sampdorije. Ipak, igračka karijera mu nije bila suđena, pa se prethodnih godina posvetio studijama, a sada se vratio najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

Podsetimo, njegov otac Siniša je preminuo u decembru prošle godine, a tokom igračke i trenerske karijere je postao legenda srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala.

Miha je ređao velike uspehe tokom karijere, ali su mu svakako najdraže bile titule prvaka Evrope i sveta, koje je osvojio igrajući za Crvenu zvezdu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading