HRVATI U ATINU DOŠLI S PLANOM DA UBIJU: Pojavila se slika opcigovanog oružja! Noževi, bombe, molotovljevi kokteli... (FOTO)

Autor:

Sport

10.08.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva fotografija kruži internetom.

HRVATI U ATINU DOŠLI S PLANOM DA UBIJU: Pojavila se slika opcigovanog oružja! Noževi, bombe, molotovljevi kokteli... (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Privođenje navijača u Atini

Tragična vest da je navijač atinskog AEK-a Mihalis Kacuris nastradao u tuči sa huliganima zagrebačkog Dinama potresla je celu planetu.

Kada je čula šta se desilo njenom 29-godišnjem sinu, majka ubijenog navijača doživela je srčani udar i trenutno se nalazi u jednoj bolnici u prestonici Grčke.

Ubrzo posle toga je prvu izjavu za medije dao Kacurisov otac, koji je poslao poruku ubici svog naslednika.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavili novi video snimci divljaštva Dinamovih Bed blu bojsa na ulicama Atine.

Posle svega toga, iz Grčke su stigle informacije da ubicu čeka doživotna robija, a za to vreme je poznanik nesrećnog Mihalisa, Hristos, otkrio šta se tačno dogodilo kobne noći u Atini i koje su bile poslednje reči nastradalog mladića.

Sada se na društvenim mrežama pojavila i fotografija oružja koje su uhapšeni Hrvati imali kod sebe. Tu su se našle razne šipke, štangle, noževi, kamenje, dimne bombe, a povrh svega i pivske flaše za molotovljeve koktele.

Na osnovu ovoga je jasno da su hrvatski navijači u Atinu došli da ubijaju - navode grčki mediji.

Podsetimo, posle tuče u Atini sa tragičnim ishodom, grčka policija je uhapsila 104 osumnjičena lica, koja tamošnje javno tužilaštvo tereti za ubistvo i još četiri krivična dela.

Takođe, policija traga za još oko 50 učesnika tuče, koji se za sada uspešno skrivaju. Međutim, neće moći da izađu iz zemlje, pošto je Grčka postavila blokade na državnim putevima i granicama, kako bi sve osumnjičene privela pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading