BOMBA LETA: Totenhem prihvatio ponudu od 100 miliona evra! Kejn konačno ide u veliki klub!

Autor:

Sport

10.08.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten "pevaca" je na izlaznim vratima.

BOMBA LETA: Totenhem prihvatio ponudu od 100 miliona evra! Kejn konačno ide u veliki klub!

Foto: Tanjug/AP

Hari Kejn

Kapiten Totenhema i reprezentacije Engleske Hari Kejn mogao bi ovog leta da promeni sredinu, pošto su "pevci" prihvatili ponudu koja je za njega stigla iz Nemačke.

Naime, kako prenose ostrvski mediji, Bajern Minhen je u London poslao ponudu tešku 100 miliona evra, a uprava Totenhema je odlučila da je prihvati.

Sada je izbor na 30-godišnjem napadaču, koji treba da odluči da li hoće da pređe u redove Bavaraca ili da ostane član "pevaca".

Kejn je fudbalom počeo da se bavi igrajući za mlađe kategorije Totenhema i ceo život je proveo u tom klubu, osim što je kao mlada nada išao na nekoliko pozajmica kada je ušao u profesionalne vode.

Za "pevce" je do sada sakupio 435 nastupa, a postigao je 280 golova, uz 64 asistencije. Od tih 280 poogdaka, Kejn je 213 dao u Premijer ligi i trenutno je drugi strelac na čvečnoj listi, iza legendarnog Alana Širera koji je postigao 260.

Želja za obaranjem rekorda je stvar za koju se hvataju navijači Totenhema, koji se nadaju da ih kapiten neće napustiti i da će celu karijeru provesti u istom klubu.

Takođe, Hari je i najbolji strelac u istoriji reprezentacije Engleske, za koju je na 84 utakmice postigao 58 golova.

Ipak, ono što mu nedostaje u karijeri su pehari, a njih će teško osvojiti igrajući za Totenhem, dok bi mu prelazak u Bajern maltene garantovao neke trofeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading