PRIJU PROSILI NA NASTUPU: Momak i devojka pokušali da joj STAVE PRSTEN, vešto ih ODBILA i zasmejala sve! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijovićkin snimak postao viralan na društvenim mrežama!

PRIJU PROSILI NA NASTUPU: Momak i devojka pokušali da joj STAVE PRSTEN, vešto ih ODBILA i zasmejala sve! (VIDEO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Prijović

Pevačica Aleksandra Prijović puni klubove širom regiona, gde svakodnevno nastupa, a publiku oduševljava glasom, stasom, ali i pristupom. Naime, Aleksandra je nastupala u nekoliko klubova na otvorenom, a kada je padala kiša, Prija nije prestajala da peva, već je još jače dizala atmosferu.

Na jednom od poslednjih nastupa u Crnoj Gori, Prija je sišla među publiku, koja je zbog toga pala u trans. Jedan mladić je izgleda zaboravio da je Prija udata ili nije mario za to, pa je pokušao da je veri. Prvo je devojka krenula da stavi Priji prsten, a onda ga je uzeo mladić, prišao joj je i pokušao da joj stavi prsten na ruku.

- Mogu ja? - upitao je on.

Snimak je počeo da se širi društvenim mrežama, a Aleksandrina reakcija je zasmejala sve. Naime, kad je shvatila o čemu se radi, pevačica je uspešno uspela da izbegne da dobije još jedan verenički prsten i svi oko nje su se nasmejali.

Iako je ova situacija delovala šaljivo, Prija je pre nekoliko dana doživela pravu neprijatnost na drugom nastupu. Naime, dok je nastupala u Mostaru, pred prepunim klubom na otvorenom, došlo je do pucnjave. Srećom, nije bilo povređenih, a dve osobe su uhapšene i kriminalistička istraga je i dalje u toku.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aleksandra Prijović i FIlip Živojinović

Podsetimo, Aleksandra Prijović je u junu 2018. godine izgovorila sudbonosno "da" Filipu Živojinoviću, sinu Bobe Živojinovića. Na svadbi je bilo 900 zvanica, Prija je imala tri haljine, dve venčanice i jednu za presvlačenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading