NOLE DOBIO PESMU! Odmah je postala HIT! Evo od koga je stigao "poklon"! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Numera je došla posle pobede na US Openu.

NOLE DOBIO PESMU! Odmah je postala HIT! Evo od koga je stigao "poklon"! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vodeći svetski teniser Novak Đoković se, posle osvojenog US Opena, dočeka ispred Skupštine i slavlja u restoranu, priključio reprezentaciji Srbije na Dejvis kupu u Španiji.

Trijumfom u Njujorku, prvi reket ATP liste stigao je do 24. grend slem titule u svojoj karijeri, zahvaljujući pobedi nad Rusom Danilom Medvedevim u velikom finalu rezultatom 3:0 (6:3, 7:6 (7:5), 6:3).

Koliko je obožavan Nole među svojim pristalicama, svedoči činjenica da se po završetku takmičenja na Flešingu našao u jednoj pesmi.

Naime, pošto je Đoković slavio protiv Tejlora Frica u četvrtfinalu poslednjeg grend slema, srpski as je tada morao i da zapeva sa publikom na "Artur Eš" stadionu u Njujorku.

Najbolji ikada je uzeo mikrofon i zapevao hit "Bisti bojsa" - "Fight for your right", što je zvučalo dobro i na prvo slušanje, a ipak, dobila je ova izvedba i značajno poboljšanje od jednog poznatog di-džeja.

Italijanski di-džej Đuzepe Otavijani je iskoristio Novakovih nekoliko sekundi, a onda je napravio potpuni hit.

Kompletnu numeru koji je Otavijani posvetio Đokoviću, možete da pogledate u video prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading