DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! Novak se posle US Opena SLIKAO s dresom VOLJENOG kluba! Sada je JASNO za koga NAVIJA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Broj na dresu govorio je sve.

DETALJ KOJI JE MNOGIMA PROMAKAO! Novak se posle US Opena SLIKAO s dresom VOLJENOG kluba! Sada je JASNO za koga NAVIJA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković prethodne nedelje je osvojio rekordni 24. grend slem u karijeri, jer je u finalu US Opena savladao Rusa Danila Medvedeva u finalu s ubedljivih 3:0 (6:3, 7:6, 6:3).

Blistao je Nole od početka do kraja poslednjeg grend slema, dozvolivši protivnicima da mu svi zajedno "otkinu" samo dva seta. Zanimljivo, oba mu je uzeo saigrač iz reprezentacije Laslo Đere, koga je Đoković pobedio spektakularnim preokretom, kada je nadoknadio zaostatak od 0:2 (4:6, 4:6, 6:1, 6:1, 6:3).

Sa poslednjim peharom i izjednačenjem rekorda legendarne Margaret Kort (oboje imaju isti broj trofeja s četiri najveća ATP turnira), Nole je uvećao prednost u odnosu na Španca Rafaela Nadala i penzionisanog Švajcarca Rodžera Federera, zbog čega je samo potvrdio da je najuspešniji igrač u istoriji "belog sporta".

Svi su videli kako je Srbin po završetku meča protiv Medvedeva iz torbe izvadio majicu s likom tragično poginulog Kobija Brajanta, popularne "Crne mambe", koja je doslovno i proslavila broj "24", čime je slavlje bilo upotpunjeno.

Međutim, Interesantno je da mnoštvo gledalaca putem TV prenosa, nije zapazilo jedan detalj, dok je Đoković slavio na Flešingu. Na društvenim mrežama je osvanuo još jedan snimak, gde takođe Novaka slavi, ali je u rukama imao drugačiji dres!

Naime, srpski as je "uhvaćen" kako slavi uz dres Milana, čije je mečeve često posećivao kad god je boravio u Italiji. srpski as nije nikad krio da navija za roso-nere, a na poleđini istog je bilo ispisano "Nole - 24", kratko i jednostavno, da bi podsetio "neverne Tome" da je on broj jedan i teniski "GOAT".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading