ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI! Nole nije znao da IZGOVORI reč na španskom! Evo kako se SNAŠAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser priključio se Dejvis kup reprezentaciji Srbije.

ĐOKOVIĆ NAPRAVIO ŠOU NA KONFERENCIJI! Nole nije znao da IZGOVORI reč na španskom! Evo kako se SNAŠAO! (VIDEO)

Foto: printscreen/sportmts

Novak Đoković

Izabranike Viktora Troickog u drugom kolu grupne faze Dejvis kupa, danas od 15 časova, čeka meč protiv Španije, a ukoliko trijumfuju Nole i ekipa izbaciće domaćina iz daljeg toka takmičenja.

Podsetimo, "crvena furija" je u prvom kolu lišena pomoći Karlosa Alkaraza i povređenog Rafaela Nadala, glatko izgubila od Češke s 0:2, dok su "orlovi" istim rezultatom savladali Južnu Koreju, dok su pobedu Srbiji doneli Laslo Đere i Dušan Lajović u singlu.

U međuvremenu, po dolasku u Valensiju održao je konferenciju, koja je protekla u više nego šaljivom tonu, pošto je najbolji ikada napravio smehotres tokom njenog trajanja.

Naime, u jednom trenutku, Novak Đoković nije umeo da izgovori reč na španskom, ali se brzo snašao, pošto je zaboravio kako se kaže reč "nedostaje", dok je sve vreme pričao na španskom, pa su mu novinari pomogli.

- Kako se kaže reč na španskom za "nedostajati". Aha, čekajte samo momenat - onda je posegnuo ka džepu izvadio telefon i otvorio beleške, pa je dobio odgovor:

- „Echar de menos“ - rekli su mu novinari.

- U redu, zapisano je - brzo se Srbin snašao.

Najbolji ikada je, inače, poznat kao poliglota. Priča veliki broj jezika, većinu perfektno, na nekima se snađe kad treba i uvek pronađe način da iskomunicira s navijačima na mečevima, gde god da igra.

U video prilogu, pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading