BARAK GA JE HTEO U TIMU! Zvezdina VELIKA ŽELJA izabrala novi klub! Istrpeo SANKCIJE, samo da bi došlo do TRANSFERA!

Autor:

Sport

15.09.2023

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istrajao u nameri.

BARAK GA JE HTEO U TIMU! Zvezdina VELIKA ŽELJA izabrala novi klub! Istrpeo SANKCIJE, samo da bi došlo do TRANSFERA!

Foto: Starsport

Barak Bahar

Pre dolaska Nasera Điga iz Bazela na Marakanu, uprava Crvene zvezde želela je da dovede Džeroma Opokua iz portugalske Aruke.

Dogovor je već bio na pomolu, međutim, na kraju je fudbaler iz Burkine Faso zadužio opremu srpskog šampiona.

Sa druge strane, Opoku je postao član turskog Bašakšehira, u koji je stigao kao pozajmljen igrač portugalskog kluba, dok je prethodno protužio vernost s Arukom do 2026. godine. Na taj način stavljena je tačka turbulentan period, kroz koji je morao da prođe Opoku.

Republika

Foto: Ap photo

Džerom Opoku (levo)

O čemu se zapravo radi? Defanzivac je bio kažnjen u Aruki i morao je da trenira odvojeno od tima, jer je bio odstranjen, posle objave na društvenim mrežama "da nikada nije doživeo tako odvratno ponašanje od nekog kluba". Prema pisanju portugalskih medija, incident se desio pošto je Englez odbio prelazak na Marakanu, jer je Aruka imala sve utanačeno, ali je fudbaler insistirao da se preseli u Tursku po svaku cenu.

Portugalski crveno-beli su na kraju uspeli da pronađu kompromis, pa je Opoku u finišu prelaznog roka ispunio želju da dođe u ovu evroazijsku državu i pojača Bašakšehir. Aruki je očigledno uslov bilo potpisivanje novog ugovora, a kako prenosi tamošnji "Rekord", bivši šampion iz Istanbula će platiti pozajmicu, uz mogućnost otkupa po završetku sezone.

Reč je o štoperu rođenom u Londonu, čije poreklo iz Gane, tako da poseduje oba pasoša. Karijeru je počeo u Fulamu, za koji je igrao od svoje osme godine, ali nije debitovao u seniorskoj konkurenciji, iako je tri sezone bio deo prvog tima sa "Krejven Kotidža".

Išao je na pozajmice u Akrington Stenli, Plimut i danski Vejle, dok je leta prošle godine stigao u Portugal kao slobodan igrač, za Aruku je upisao 29 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading