PROGLAS "DELIJA" PRED ČUKU: "Hajde da ih motivišemo za Siti!"

Autor:

Sport

14.09.2023

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se invazija na Banovo Brdo.

PROGLAS "DELIJA" PRED ČUKU: "Hajde da ih motivišemo za Siti!"

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu (18.05) gostuju Čukaričkom na Banovom Brdu u okviru sedmog kola Superlige Srbije, a najverniji navijači - "delije" oglasili su se porukom za svoje saborce da dođu u što većem broju.

- U subotu igramo jako važnu utakmicu na Banovom Brdu! Sigurno derbi kola, ekipa koja na svom terenu može da pomrsi konce svakome, dok nasuprot imamo našu ekipu od koje imamo maksimalna očekivanja ove godine. Utakmica se igra samo par dana pred prvu u Ligi Šampiona, i to ni manje ni više pred Mančester siti. Ako je ikada navijanje i podrška imala smisla i uticaja na igrače i teren, to su ovakve utakmice gde treba da se izboriš za tri boda i da ih motivišeš za utakmicu koja sledi protiv kluba, koji svi znamo koliko je trenutno jak. To možemo da uradimo tako što ćemo već jednom uspeti da napunimo celu tribinu na Banovom Brdu! Ne kavez, ne pola tribine, nego celu! To kada se pretvori u broj ljudi, to su središnja dva sektora sa Severa Marakane! Od početka ove sezone poseta na našem stadionu je petocifrena, tako da, ako je nekada to moglo da se uradi... Ovo je jedan od tih momenata! Кarte za utakmicu se prodaju u četvrtak i petak na našem stadionu i koštaju 500 dinara. Кada nestane karata na našem stadionu, kupujte karte na blagajni na Banovom Brdu. Кrećemo u jednu novu klupsku eru, u nove izazove, treba se spremiti za to - stoji u proglasu "delija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading