DIVLJAŠTVO U HRVATSKOJ NA DEJVIS KUPU! Amerikanac napravio HAOS! SAD izgubile meč zbog NJEGOVOG besnila! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.09.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio je kontrolu.

DIVLJAŠTVO U HRVATSKOJ NA DEJVIS KUPU! Amerikanac napravio HAOS! SAD izgubile meč zbog NJEGOVOG besnila! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Dejvis kup

Veliki incident izbio je na meču Dejvis kupa, koji se održava u Splitu, između selekcija Holandije i Sjedinjenih Američkih Država!

Tokom duela Frensisa Tijafoa i Talona Grikspora, viđena je nesvakidašnja situacija, posle koje je američki teniser izgubio duel. Naime, trenutno 11. igrač ATP liste je prvi set izgubio 3:6, drugi u taj-brejku 6:7, a u trećem je holandski as vodio s 5:2 i čekalo se da rutinski privede okršaj kraju. Međutim, to se nije desilo.

Talon je servirao, na šta je sudija viknuo "aut", a onda je Holanđanin tražio da se pregleda snimak. Ispostavilo se da je bio je u pravu, jer je loptica bila u terenu, a sudija je presudio to kao poen za Grikspora. Tijafo je zbog toga pobesneo kao ris, zahtevajući da se poen ponovi, a kada su arbitar i supervizor to odbili, usledio je opšti haos. 

Frensis je počeo da lomi svoj reket, dodeljena je kazna za Tijafoa, posle čega se nemila scena završila s kaznom i dodatnim poenom za Grikspora zbog ponašanja Amerikanca. Međutim, obzirom da je prethodni poen značio tri meč lopte za 24. na svetu, njihov okršaj se završio bez igre!

Amerikanci su izgubili i drugi meč singla pošto je Botik van de Zandšulp bio bolji od Tomija Pola i ne piše im se dobro u ovogodišnjem izdanju Dejvis Kupa.

Podsetimo, selekcija Srbija je savladala Južnu Koreju s 2:0 i poredstoji joj danas duel sa domaćinom Španijom, ti susreti na programu su od 15 časova. "Orlovi" će biti jači za najboljeg na svetu Novaka Đokovića, koji se priključio reperzentativcima u Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading