NE MOGU DA PREŽALE NOVAKOVU DOMINACIJU: Oglasio se novi hejter i bez osnova NAPAO ĐOKOVIĆA!

Autor:

Sport

14.09.2023

23:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odjeci Noletove 24. grend slem titule.

NE MOGU DA PREŽALE NOVAKOVU DOMINACIJU: Oglasio se novi hejter i bez osnova NAPAO ĐOKOVIĆA!

Foto: screenshot twiter

Novak Đoković nedavno je na US openu dominantno došao do nove, 24. grend slem titule u tenisu, što ga svrstava u krug besmrtnih kada je reč o "belom sportu". Zapravo, srpski as je poodavno u vrhu svetske sportske orbite, a kontinuirani rezultati samo potvrđuju takvu tezu.

U Njujorku je u finalu bio bolji od Danila Medvedeva sa 3:0 u setovima, a redom su padali Miler, Zapata, Đere, Gojo, Fric i Šelton. Upravo je poslednje navedeni, mladi Ben Šelton (20), ponovo u centru pažnje. Ali ne zbog učinka na terenu, već izjave njegovog oca Brajana Šeltona koji je udario na teniskog kralja iz Srbije. Povod za njegovo oglašavanje je Novakovo radovanje zbog trijumfa u polufinalu nad njegovim naslednikom, a posle kojeg je Đoković simulirao razgovor telefonom, što je inače zaštitni znak Šeltona mlađeg. 

- Hteo je da se ruga Benu na kraju. Nije nešto što je uradio samo da bi ga kopirao. Bilo je to da bi mu se rugao - rekao je Brajan, pa potom dodao:

- Šteta je da to dolazi od tako velikog šampiona - istakao je Šeltonov otac.

Podsetimo, bilo je 6:3, 6:2, 7:5 za Đokovića.

Igrao sam najbolje protiv Amerikanaca i trebalo je to održati do kraja. Bilo je i do krova, sve je moglo da ode na drugu stranu, zadovoljan sam zbog ove pobede - rekao je Nole nakon trijuma na stadonu "Artur Eš". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Rade

15.09.2023 20:18

Zašto bi samo Šelton imao pravo da se ruga. Novak je bar slušalicu lagano spustio a Šelton je Tijafou slušalicu tresnuo o pod🫣😅😂🤣😇🦴☎️📞