NOVAK VEĆ U FINALU US OPENA? Sjajne vesti za Đokovića pred polufinale!

Autor:

Sport

07.09.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin na korak do novog meča za titulu.

NOVAK VEĆ U FINALU US OPENA? Sjajne vesti za Đokovića pred polufinale!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, od sledećeg ponedeljka prvi teniser sveta, igraće u polufinalu US opena, a rival će mu biti domaći teniser Ben Šelton.

Nole je do polufinala stigao posle trijumfa nad još jednim Amerikancem, Tejlorom Fricom, dok je Šelton savladao svog sunarodnika Frensisa Tijafoa

Njih dvojica će prvi put igrati u karijeri, što može da bude problem za srpskog asa, međutim, tako ne misle kladionice. Naime, bukmejkeri širom sveta su objavili kvote za polufinalni par, a naš teniser je ubedljivi favorit.

Kvota na Novaka je oko 1,05, dok je koeficijent na Amerikanca gotovo 11, pa nema dileme ko je veliki favorit da se plasira u finale poslednjeg gren slem turnira u godini.

U drugom polufinalu se sastaju Karlos Alkaraz i Danil Medvedev. Tamo je situacija nešto ujednačenija. Na Španca se daje kvota od oko 1,3, dok se na Medvedeva kreće oko 3,5.

Podsetimo, polufinala se igraju u petak uveče i u subotu ujutru, a organizatori i dalje nisu saopštili kada će koji meč biti odigran. Jedan termin je devet uveče u petak, po našem vremenu, dok je drugi jedan čas iza ponoći. Realno gledano, Nole će na teren verovatno u petak od devet, ali se i dalje čeka potvrda organizatora tokom dana.

Inače, Novak Đoković je do sada osvojio 23 gren slem titule, od čega tri na US openu, a pokušaće ove godine da osvoji novi pehar, i da pobegne Rafaelu Nadalu na dva razlike, kada je u pitanju večna lista osvajača najvećih turnira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading