BITNE VESTI ZA NOVAKA: Evo kada Đoković igra za FINALE US opena!

Autor:

Sport

07.09.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser ima dve opcije.

BITNE VESTI ZA NOVAKA: Evo kada Đoković igra za FINALE US opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, od sledećeg ponedeljka prvi teniser sveta, igraće u polufinalu US opena, a rival će mu biti domaći teniser Ben Šelton.

Nole je do polufinala stigao posle trijumfa nad još jednim Amerikancem, Tejlorom Fricom, dok je Šelton savladao svog sunarodnika Frensisa Tijafoa.

Njih dvojica će se po prvi put susresti u karijeri, a postoje dve opcije kada ćemo videti njihov duel.

Đoković i Šelton bi mogli da se sastanu u petak od 21 čas, po vremenu u Srbiji, ili od jedan sat iza ponoći.

Foto: Tanjug/AP

Nokva Đoković na US openu

Naime, to su termini koji su određeni za polufinalne duele. Kako su Novak i Ben imali dan odmora više od Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva, koji se sastaju u drugom polufinalu, a kada se na to doda i činjenica da je, makar na papiru, duel Španca i Rusa veći derbi, čini se da je Nole bliži terminu od 21 čas, odnosno tri popodne po vremenu u Njujorku.

Ipak, zvanične potvrde i dalje nema , a tokom dana bi trebalo i definitivno da dobijemo zvanične termine i da dilema bude otklonjena, pa da saznamo da li će Nole igrati po najjačem suncu, ili pak uveče, kada je nešto prijatnije.

Podsetimo, Novak Đoković je do sada osvojio 23 gren slem titule, od čega tri na US openu, a pokušaće ove godine da osvoji novi pehar, i da pobegne Rafaelu Nadalu na dva razlike, kada je u pitanju večna lista osvajača najvećih turnia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading