TENISKA LEGENDA UPOZIRILA ĐOKOVIĆA: Nole, genijalan si, ali PONOS I JAKE NOGE možda nisu dovoljni

Autor:

Sport

07.09.2023

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak pokazuje mladima da može da pobedi, ali mu ZBOG OVOGA neće biti lako u polufinalu US opena.

TENISKA LEGENDA UPOZIRILA ĐOKOVIĆA: Nole, genijalan si, ali PONOS I JAKE NOGE možda nisu dovoljni

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković igraće u petak polufinale US opena protiv Amerikanca Bena Šeltona, a slavna belgijska teniser Žastin Enan smatra da domaći teniser može da fenomenalnog šokira Srbina. Nekada najbolja igračica planete upozirla je na snažan servis Amerikanca, koji posebno dolazi do izražaja na brzoj betonskoj podlozi.

Foto: Tanjug/AP

Žastin Enan

- Ben je fenomenalan. Već je i bio kada smo ga na ovom nivou otkrili u Melburnu. Bilo mu je teško nedeljama posle toga. Čekao je US open da se opet pokaže i izabrao je dobar momenat. Volimo njegov spektakularan tenis. Pokazuje svežinu i harizmu. Često pričamo o Karlosu Alkarazu, o tome kako uživamo, ali sada uživa Šelton. Nećemo ih porediti, ali ponuditi tako nešto američkoj publici je izuzetno. Ludo je videti ga u polufinalu - rekla je Enanova.

Zbog svega navedenog i viđenog proteklih desetak dana u Njujorku, ona čak smatra da Amerikanac može da iznenadi Đokovića.

Republika

Foto: Tanug/AP

Ben Šelton

- Želimo meč. Želimo da Šelton svojim tenisom bude u stanju da ga iznenadi. Nije da ne želimo da Novak pobedi, već se radujemo meču, sukobu stilova. Da li će Šelton biti u stanju da ostane bezbrižan? Čini se da je na dobrom putu. Pokazuje jaku fizičku snagu i vidi se da je radio na tome. Osim toga, kada igrate protiv Novaka Đokovića na tako važan dan, teško je da ga ne zamislite takvog. Đoković će takođe imati taj ponos da pokaže mladima da je on taj koji ima jake noge i genijalnost da pobedi - dodala je Belgijanka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading