AMERIKANAC STAO UZ NOVAKA: Đoković dobio NEOČEKIVANU podršku pred polufinale US opena!

Autor:

Sport

07.09.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne reči od strane legende.

AMERIKANAC STAO UZ NOVAKA: Đoković dobio NEOČEKIVANU podršku pred polufinale US opena!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Amerike uspeli su da obezbede plasman u polufinale Svetskog prvenstva, pošto su u četvrtfinalu porazili Italiju sa 100:63.

Uspeli su Amerikanci da se oporave posle neuspeha protiv Litvanije, pa su protiv Azura pokazali snagu i izborili mesto među četiri najbolje selekcije sveta.

Selektor Sjedinjenih Američkih Država je Stiv Ker, koji je tokom slobodnog dana pričao za srpske medije, a istakao je da voli da u slobodno vreme gleda US open, te da mu to sada nedostaje.

- Volim US open. To je jedan od mojih omiljenih sportskih događaja. Obično idem i gledam, ali ove godine je drugačije situacija. Teško je pratiti sportove u Manili jer smo na potpuno suprotnoj strani sveta. Obično se ovi događaji dešavaju usred noći. Zato nisam mogao da gledam ništa od toga, ali pratim dešavanja - rekao je Ker.

Foto: FIBA

Stiv Ker, selektor Amerike

Trener Golden stejta je još 2018. godine istakao da misli da bi od svih tenisera, Novak Đoković bio najbolji košarkaš.

- Đoković. Mislim da on može čuvati bilo koga. Kreće se izuzetno dobro. Sa strane na stranu, mislim da može ostati ispred bilo koga. Mislim da bi bio dobar u tranziciji, kontranapadu. Voleo bih da ga vidim na košarkaškom terenu - rekao je Ker.

Podsetimo, Amerikanci će u polufinalu Mundobasketa igrati sa Nemačkom, a taj meč je na programu u petak, od 14:40. Sa druge strane, Novak će takođe u petak igrati polufinale US opena, protiv Bena Šeltona, ali se satnica i dalje ne zna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading