SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Grobari saznali BITNU INFORMACIJU!

Autor:

Sport

07.09.2023

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi će moći da gledaju Partizan.

SJAJNE VESTI ZA NAVIJAČE PARTIZANA: Grobari saznali BITNU INFORMACIJU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pripremaju se za učešće na međunarodnom pripremnom turniru u Banjaluci, koji se održava u čast 50 godina postojanja KK Igokea.

Osim Partizana, na turniru će učestvovati renomirani timovi kao što su CSKA iz Moskve, Turk Telekom, Galatasaraj, Hapoel Jerusalim i domaćin Igokea. 

Sada su grobari saznali i kada će njihovi miljenici igrati svoje mečeve. Partizan će svoj prvi susret na ovom turniru igrati protiv Hapoela, 8. septembra, s početkom u 20 časova. Svi zainteresovani će moći pratiti ovu utakmicu putem prenosa na kanalu Arenasport 1 Premijum.

Drugi meč Partizana zakazan je za naredni dan, 9. septembar, s početkom u 18:30 časova, kada će se susresti s timom Turk Telekom. Ovaj meč takođe će biti dostupan za gledanje putem prenosa na Arenisport 1, a zanimljivo je da će biti odigran na teniskom terenu u Banjaluci.

Poslednji deo turnira, utakmice za plasman, održaće se dan nakon drugog meča.

Turnir je svečano otvoren 6. septembra u 21 čas kada su Igokea i CSKA odigrali prvi meč. Otvorenje je obeležio predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, čime je stvoren svečani okvir za ovaj prestižni sportski događaj.

Očekuje se da će ovaj turnir doneti uzbuđenje ljubiteljima košarke širom sveta, a prisustvo timova kao što su Partizan, CSKA, i mnogi drugi, garantuje visok nivo takmičenja. Ovo je prilika za timove da pokažu svoje veštine i pripreme se za predstojeću sezonu, dok će publika imati priliku da uživa u atraktivnim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading