KATASTROFA: Užasna vest za Novaka uoči završnice US Opena!

Autor:

Sport

04.09.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bi mogao da se nađe u velikim problemima.

KATASTROFA: Užasna vest za Novaka uoči završnice US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je pobedom protiv Hrvata Borne Goja izborio mesto u četvrtfinalu US Opena.

Njega će tamo sačekati ljubimac domaće publike, Amerikanac Tejlor Fric. On je u osmini finala kao veliki favorit pobedio Dominika Strikera, kvalifikanta iz Švajcarske.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Fric

Zbog toga je kristalno jasno da će navijači u četvrtfinalu biti na strani svog sunarodnika i da će Nole biti u velikim problemima.

Međutim, tu nije kraj...

Ukoliko Srbin porazi Amerikanca, u polufinalu će ga sačekati još jedan domaći igrač. To će biti Frensis Tijafo ili Ben Šelton, koji će rekete ukrstiti u četvrtfinalu, a pobednik tog meča ide na boljeg iz duela Đokovića i Frica.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Frensis Tijafo

Trenutno drugi reket sveta bi i u tom duelu bio favorit, ali bi još jednom pred sobom imao domaćeg tenisera kome vetar u leđa daje publika sa tribina.

Ako Novak preskoči i tu prepreku, nema sumnje da će razbesneti navijače po drugi put, pa mu zbog toga neće biti naklonjeni ni u finalu. Dakle, može se slobodno reći da ko god da sa druge strane žreba dođe do borbe za trofej, imaće veliku podršku sa tribina ukoliko mu rival bude Đoković.

Kada se uzme u obzir da su na drugoj strani žreba igrači kao što su Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Janik Siner, Andrej Rubljov ili Aleksander Zverev, jasno je da bi Noletu protiv njih bilo još teže kada nema navijače na svojoj strani.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Dakle, kristalno je jasno da Novaka Đokovića čeka pakao na putu do 24. grend slem titule u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ana

05.09.2023 05:23

Kroz celu tenisku karijeru, Novak igra uz zviždanje publike! Poznato je da njega to ne može slomiti, naprotiv, samo ga motiviše da iz sebe izvuče maksimum!