ŽENA SE RAZVELA OD MUŽA KADA JE SAZNALA KOJI NADIMAK JOJ JE DAO: Mnogima je ovo SMEŠNO, ali nju je i te kako POGODILO!

Autor: N.J.

Lifestyle

07.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je saznala koji nadimak joj je suprug dao, odlučila je da se razvede.

ŽENA SE RAZVELA OD MUŽA KADA JE SAZNALA KOJI NADIMAK JOJ JE DAO: Mnogima je ovo SMEŠNO, ali nju je i te kako POGODILO!

Foto: shutterstock

Razvod nije laka odluka. Dok neki parovi odluče da to reše mirnim putem, zajedno, ponekad sukob može biti glavni razlog razdvajanja i tu uglavnom nema kompromisa. Najčešće razvod se desi zbog prevare, gubitka poverenja i nedostatka komunikacije. Međutim, jedna žena priznaje da se razvela od supruga nakon što je saznala nadimak kojim ju je zvao dok je pisao poruke prijateljima.

Anonimna žena tvrdi da je rešila odmah da ostavi muža kada je čula okrutan nadimak. Objasnila je kako je izgledao njihov zajednički život od momenta kada su dobili sina.

- Od trenutka kada se naš sin rodio, ništa se nije promenilo za mog muža. Apsolutno ga je mrzelo da mi govori kakve planove ima - objašnjava ona i tvrdi da do pomaka nije došlo ni kada su dobili sina. 

Foto: Shutterstock

Žena plače nakon svađe sa partnerom

Ali jednog jutra, dok je bio pod tušem, čula je kako njegov telefon neprestano vibrira. Proverila je da nije nešto hitno, ali umesto toga pronašla je poruku u grupi sa prijateljima gde piše kako su veče pre organizovali žurku. Njen muž bio je napolju do ponoći, a ujutru je otišao pravo pod tuš i nisu razgovarali.  Ali nije to bilo ono što ju je iznenadilo.

Priseća se da je pročitala poruku u kojoj je pisalo da on ne može napraviti piće jer će "SWMBO reći ne". Zbunjena i iznervirana što je za svoju odsutnost okrivio nju, ona ga je suočila s tim, a on je ležerno odgovorio:

- To znači "Ona koja se mora slušati". Besna, napisala je: “Nije bila stvar "poslušati" me... To se ne zove tražiti dopuštenje kao da je on tinejdžer, a ja njegova majka. To se zove poštovanje porodice".

Nakon pet godina braka i deset godina veze, odlučila je da ode jer je nije cenio, piše "Miror".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading