IMA JOŠ GORIVA U NJEGOVIM NOGAMA: Novak oduševio rečima posle plasmana u finale US Opena!

Autor:

Sport

09.09.2023

00:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković bacio publiku u trans.

IMA JOŠ GORIVA U NJEGOVIM NOGAMA: Novak oduševio rečima posle plasmana u finale US Opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najuspešniji teniser svih vremena Novak Đoković plasirao se u finale US Opena, tako što je u polufinalu nadigrao Amerikanca Bena Šeltona.

Po završetku tog meča, svoje utiske je izneo srpski as.

- Još jednom bih se zahvalio publici na sjajnoj podršci. Ovo su mečevi i situacije zbog kojih i dalje ustajem svako jutro. Grend slem turniri se najviše računaju u našem sportu i na njima želim da igram najbolji tenis. Nije lako igrati protiv domaćih igrača, bilo je vrlo glasno zbog krova. Zadovoljan sam zbog pobede - rekao je Nole.

Nije Srbin više mlad, ali još ima goriva.

- Disciplina je najvažnija. Kombinacija discipline volje i uma. Imam godina, ali verujem da mogu još nešto da pružim ovom sportu. Ima još snage u mojim nogama - dodao je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Đoković će se u borbi za trofej sastati sa boljim iz drugog polufinala, u kom će rekete ukrstiti Karlos Alkaraz i Danil Medvedev.

- Očekujem najteži meč turnira, ko god da bude na drugoj strani mreže. Obojica su fantastični igrači, u sjajnoj formi. Danil me pobedio u finalu ovde, pre dve godine. Karlos je momak od 20 godina i fantastično je šta radi. Njihov meč ću gledati sa uživanjem - poručio je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading