JEZIVA NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU U PANČEVU: Voz potpuno smrskao automobil!

Autor:

Hronika

15.09.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voz je od siline udara doslovno odvojio motor od automobila.

JEZIVA NESREĆA NA PRUŽNOM PRELAZU U PANČEVU: Voz potpuno smrskao automobil!

Foto: Facebook-Radovan Milovanović

Strašna saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati, na pružnom prelazu na Kudeljarskom nasipu u Pančevu kada je voz udario i potpuno uništio automobil marke "Foksvagen". Srećom, u ovoj nesreći nije bilo povređenih.

Prema nezvaničnim informacijama, prelaz preko železničke pruge na tom mestu je označen saobraćajnim znakovima, ali nema rampe. Na društvenim mrežama su česti komentari koji ukazuju na to da su ovakvi incidenti česti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

O kakvom je udesu reč najbolje svedoče fotografije koje su podeljene na društvenim mrežama.  Voz je od siline udara doslovno odvojio motor od automobila.

 
https://www.instagram.com/p/CxM33vbMv3t/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Stanovnici Pančeva koji svakodnevno koriste ovaj pružni prelaz kažu da sa obe strane ima gustog žbunja koje otežava vidljivost vozačima koji nailaze na prugu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
boki

16.09.2023 05:06

Zbog bahatih vozaca ukinuti zeljeznicki ssobracaj skloniti sve sa puteva poseci drvece i bandere pored puta jer drzava nije u stanju da reaguje visokim kaznama