MUŠKARAC HITNO OPERISAN, I DALJE ŽIVONO UGROŽEN: Oglasili se iz UKC Niš nakon nesreće kod Brestovca, žena poginula, dvoje dece povređeno!

Autor:

Hronika

13.09.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac povređen u nesreći kod Brestovca je i dalje u teškom stanju i lekar UKC Niš se aktivno bore za njegov život.

MUŠKARAC HITNO OPERISAN, I DALJE ŽIVONO UGROŽEN: Oglasili se iz UKC Niš nakon nesreće kod Brestovca, žena poginula, dvoje dece povređeno!

Foto: youtube.com/Belle amie

Klinički centar Niš

Mađarski državljanin M. P. L. (43), koji je, pre dva dana, automobilom marke "kia" sleteo sa auto-puta Niš - Leskovac kod Brestovca, nalazi se u teškom, životno ugrožavajućem stanju.

Kako se saznaje, on je hitno operisan u UKC Niš, a lekari se i dalje bore za njegov život.

U nesreći je stradala njegova supruga, a dvoje dece je povređeno.

Oba povređena deteta, a reč je o devojčicama bliznakinjama starim 19 meseci, hospitalizovana su na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš.

- Nakon urađene kompletne dijagnostike po trauma protokolu, utvrđeno je da je jedna od pacijentkinja imala povredu - posekotinu jezika, koja je odmah hirurški sanirana od strane maksilofacijalnih hirurga, kao i prelom desne nadlaktice, koji je trenutno, prema rečima lekara, konzervativno saniran. Kada je reč o drugoj pacijentkinji, ona sem ugruvanosti, nema povreda. Obe pacijentkinje, hospitalizovane su na odeljenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš - naveli su iz UKC Niš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading