BILA SAM U AUTOBUSU KOJI JE DOŽIVEO UDES! SADA SAM U BOLNICI U SOLUNU, A MOJ MUŽ... Srpkinja koja je povređena u sudaru u Grčkoj se oglasila: Zamolila je ljude za POMOĆ!

Autor:

Hronika

11.09.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređena putnica iz autobusa srpskih registarskih oznaka koji je učestvovao u udesu u Grčkoj oglasila se na Fejsbuku i navela u kakvom je stanju njena porodica.

BILA SAM U AUTOBUSU KOJI JE DOŽIVEO UDES! SADA SAM U BOLNICI U SOLUNU, A MOJ MUŽ... Srpkinja koja je povređena u sudaru u Grčkoj se oglasila: Zamolila je ljude za POMOĆ!

Foto: www.profimedia.rs

Nesreća u Grčkoj

Putnica S. H. koja je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na nacionalnom putu Atina-Solun gde je 53 srpskih turista povređeno, dok su tri Grkla i Rus poginuli u udesu autobusa niških registarskih oznaka i dva automobila, obratila se na društvenim mrežama za pomoć.

Tragedija se, podsetimo, dogodila juče oko sedam sati na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun, u rejonu Polikastro na izlazu za Evzoni u blizini granice sa Severnom Makedonijom.

Povređena putnica se oglasila na Fejsbuku i navela u kakvom je stanju njena porodica.

- U bolnici sam u Solunu. Bila sam u autobusu koji je doživeo udes. Ja sam na hirurgiji, deca i muž na dečjem odeljenju. Nismo u kontaktu i ispraznio im se telefon. Mužu je potreban lek koji je ostao u koferu u autobusu. Da li neko ima informaciju kako ćemo do prtljaga i šta dalje? - napisla je S. H. jedna od povređenih putnica na Fejsbuk stranici "Grčka info".

Ispod ove objave tokom jučerašnjeg dana naši turisti koji letuju u Grčkoj odmah su počeli da se javljaju i da pruže kako podršku tako i da nude pomoć povređenima. Naime, oni su nudili pomoć u vidu higijene i stvari koja bi im se donele u bolnicu, a suvlasnik niške agencije preko koje je 78 putnika i krenulo na letovanje za Stavros odgovorio je na ovu objavu.

- Gospodin H. je zbrinut i dobro je, deca su na pedohirurgiji i dobro su. Vizita će biti u 12 sati pa ćemo znati da li će biti otpušteni iz bolnice. Prtljag je na bezbednom i obezbeđen je transfer za sve koji budu otpušteni danas i narednih dana. Nemojte se sekirati oko tehničkih stvari, prepustite agenciji - napisao je Bojan Milosavljević suvlasnik niške agencije koja je organizator putovanja do Stavrosa.

Pa da podsetimo, turistički autobus na sprat niških registarskih oznaka sa 78 putnika sudario se sa automobilom u kom su bila četiri putnika. Od siline udarca tri putnika od zadobijenih povreda preminula su na mestu, dok je četvrti putnik podlegao povredama na putu do bolnice. Poginuli muškarci su starosti od 68 do 73 godine, od kojih su trojica grčki državljani i jedan Rus. Navodno, oni su krenuli na pecanje, ali je vozač navodno zaspao za volanom i sudario se sa autobusom. Na vozilo je zatim naleteo i automobil iz Srbije u kom su bili žena i dete koji na svu sreću nisu povređeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading