JEZIVO! EVO KAKO IZGLEDA SRPSKI AUTOBUS NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Stakla popucala, srča na sve strane, prednji kraj vozila UNIŠTEN (FOTO)

Autor:

Hronika

10.09.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon nesreće koja se u jutarnjim časovima dogodila u Grčkoj pojavile su se i fotografije srpskog autobusa.

JEZIVO! EVO KAKO IZGLEDA SRPSKI AUTOBUS NAKON STRAVIČNE NESREĆE: Stakla popucala, srča na sve strane, prednji kraj vozila UNIŠTEN (FOTO)

Foto: Protothema.gr

Nesreća u Grčkoj

U ranim jutarnjim časovima danas, na 521. kilometru nacionalnog puta Atina-Solun u Grčkoj, u blizini rejona Polikastro na izlazu za Evzoni, dogodila se stravična saobraćajna nesreća u kojoj su četiri osobe izgubile život, a mnoge su povređene među kojima su i Srbi.

Nesreća se dogodila kada se turistički autobus sa srpskim registarskim oznakama i 78 putnika frontalno sudario sa automobilom sa četiri putnika.

Ubrzo nakon što je autobus udario u vozilo, drugi automobil je naleteo na vozilo, ali dvoje putnika, žena i dete, nisu povređeni, već su prebačeni u bolnicu na lekarski pregled. Autobus i jedan automobil sleteli su u jarak gde nije bilo vode.

Tri putnika iz automobila koji se zakucao u autobus nažalost su pronađena mrtva na licu mesta, dok je četvrti putnik zadobio ozbiljne povrede. Nažalost, muškarac je preminuo u bolnici.

Policija i hitne medicinske ekipe odmah su stigle na mesto nesreće i preuzele kontrolu nad situacijom. Prema prvim izveštajima, 53 osobe su povređene i prevezene vozilima Hitne pomoći u bolnice u Kilkisu i Solunu.

Nakon nesreće pojavile su se i fotografije užasa. Autobus srpskih registarskih tablica je prevrnut pored kolovoza, stakla su popucala, srča je na sve strane, prednji deo vozila je potpuno uništen.

Vozač automobila, koji je izazvao nesreću kada se sudario sa autobusom punim srspkih turista severno od Soluna, zaspao je za volanom, prvi su rezultati istrage, saznaju beogradski mediji u grčkoj policiji.

Koliko je sudar bio silovit najbolje pokazuje činjenica da je autobus niških registracija sleteo s puta i prevrnuo se na bok. U njemu se nalazilo 78 srpskih turista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading